GreenGarden COCO rúd, 4,5x090 cm, kókusz

GreenGarden COCO rúd, 4,5x090 cm, kókusz

Száma: 44598002
Közvetlenül partnerünktől
A 90 cm hosszú, 4,5 cm átmérőjű kókuszdió-támasztó rúd megfelelő kiegészítő azon termelők számára, akik meg akarják védeni terményeiket a töréstől. Egyszerűen kösse a növényt a támasztórúdhoz, amely stabil magot képez. A támasztórúd ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, és hosszú élettart További információ
952 Ft
Partnerünktől: HOBBY MARKET

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: HOBBY MARKET

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 44598002

Leírás

A 90 cm hosszú, 4,5 cm átmérőjű kókuszdió-támasztó rúd megfelelő kiegészítő azon termelők számára, akik meg akarják védeni terményeiket a töréstől. Egyszerűen kösse a növényt a támasztórúdhoz, amely stabil magot képez. A támasztórúd ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, és hosszú élettartam jellemzi. A termés betakarítása és a növény virágzása után eltávolíthatja a támasztórudat, és újra felhasználhatja, ha ismét szüksége lesz rá.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.