Gallus mosópor 3,2 kg univerzális(F)(4)

Gallus mosópor 3,2 kg univerzális(F)(4)

Száma: 41553576
Közvetlenül partnerünktől
Német minőségi mosópor a legújabb PARFUM+ technológiával a tökéletes friss illatért öblítő nélkül színes és fehér ruhákhoz, minden típusú ruhaneműhöz, tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat, 58 mosásig bírja, tartalom 3,2 kg. További információ
3 290 Ft
56,72 Ft/mosás
Partnerünktől: Gallus Professional

Partnerünk által szállítva

2024.7.23 - 2024.7.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Gallus Professional

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 41553576

Leírás

MOSÓPOR


A GALLUS Professional 4 az 1-ben mosópor német minősége kivételes tisztaságot kínál, helyreállítja a ruhaszálakat és megőrzi az élénk színeket még hideg vízben történő mosás esetén is. Nem csak a makacs foltokat távolítja el már az első mosás után, még hideg vízben is, hanem megakadályozza azok újbóli kialakulását is. Ezenkívül a GALLUS Professional 4 az 1-ben folyékony mosószer visszaállítja a színtelítettséget és kiváló eredményeket ér el még nehéz körülmények között is. Nagyon makacs foltok esetén először szórjunk rá mosóport, nedvesítsük meg, és csak ezután tegyük be a ruhákat a mosógépbe. A GALLUS Professional 4 az 1-ben mosószer géltablettában is kapható.


A GALLUS professzionális mosópor 4 az 1-ben a legújabb PARFUM+ technológiával visszaállítja a színtelítettséget. Összetételének része a szálregenerációs technológia, amely extra ápolást biztosít a szálaknak. A GALLUS Professional 4 az 1-ben tökéletességet biztosít még alacsonyabb hőmérsékleten is.


A mosópor főbb paraméterei GALLUS Professional Mosópor 4 az 1-ben 3,05kg Univerzális (55 mosás)


  • MÉLYTISZTÍTÁS + SZÍN FÉNYESSÉG VISSZAÁLLÍTÁSA : visszaállítja a színek ragyogását
  • INNOVATÍV MUNKAFORMULA   mélyen behatol a rostokba
  • KIVÁLÓ HŰTŐ CIKLUSOKBAN   tökéletes eredményt nyújt még alacsonyabb hőmérsékleten is
  • PARFUME+   technológia extra friss illatot ad a ruháknak
  • AKTÍV ENZIMEKET TARTALMAZ   a hatékonyabb és könnyebb mosás érdekében
  • FOSZFÁTOK NÉLKÜL
  • ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ   hogy megvédje a mosógépet

ELŐMOSÁSI FOLTOK: Öntsön egy kis mennyiségű GALLUS Professional 4 az 1-ben mosóport a foltokra, finoman nedvesítse meg és oszlassa el. Indítsa el a mosást

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.