AERIUM HX8 350 W fekete

AERIUM HX8 350 W fekete

Száma: 5093336
Közvetlenül partnerünktől
Nem akar többé a tömegközlekedésre támaszkodni, vagy órákat tölteni a dugóban? Az Aerium HX8 elektromos roller tökéletes módja annak, hogy kikerülje a menetrendet és a csúcsforgalmat. További információ
217 228 Ft
Partnerünktől: Lavatronic
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2024.5.28 - 2024.5.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Lavatronic

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5093336

Leírás

AERIUM HX8 elektromos roller, fekete

Összecsukható elektromos roller 350 W-os teljesítménnyel, 40 km-es hatótávolsággal, 25 km/h maximális sebességgel, cserélhető akkumulátorral, 100 kg terhelhetőséggel.

Nem akar többé a tömegközlekedésre támaszkodni, vagy órákat tölteni a dugóban? Az Aerium HX8 elektromos roller tökéletes módja annak, hogy kikerülje a menetrendet és a csúcsforgalmat. Mindenhová elviszi önt, ahová csak akarja, amikor csak akarja, erőfeszítés nélkül.

Tökéletesen meg fog felelni az igényeinek, még akkor is, ha ön egy igazán igényes felhasználó. Ez az egyik legjobb elektromos roller a kategóriájában a sebesség, az anyagok minősége, a teljesítmény és az akkumulátor élettartama szempontjából. A nagy hatótávolságot a SMART akkumulátor és a nagy teljesítményű elektromos motor biztosítja – egyetlen feltöltéssel 30–40 kilométert tehet meg vele.

Elektrokoloběžka HX8 černá

Az Aerium HX8 elektromos roller extra egyszerű, intuitív vezérléssel és számos funkcióval teszi még élvezetesebbé az utazást. Könnyű súlyának és praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen tárolhatja a munkahelyén vagy az iskolában, és ugyanilyen könnyen felvihető a buszra, vonatra vagy villamosra.

Röviden: megbízható közlekedési eszköz, amely nem hagyja cserben önt, bármilyen helyzetben is legyen. Csak kövesse a kézikönyv utasításait, és ne terhelje túl a rollert a megengedettnél – a maximális terhelhetősége 100 kg.

NAGY KEREKEK

Tagadhatatlan előny az Aerium HX8 elektromos roller esetében a nagy felfújható 10 hüvelykes kerekek, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik a mérsékelt terepen vagy macskaköveken való gurulást.

KIVEHETŐ AKKUMULÁTOR

Nem kell arra várnia, hogy feltöltődjön a roller. Az egyedi elhelyezési rendszernek köszönhetően a lemerült akkumulátor könnyen eltávolítható, kicserélhető egy feltöltöttre, és folytathatja az utazást.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A tér nem kell, hogy ellensége legyen! A könnyű szerkezet és az egyszerű összecsukható rendszer lehetővé teszi a kényelmes használatot és szállítást, bárhová is megy az elektromos rollerrel.

MAXIMÁLIS SEBESSÉG

A modern és erős elektromos motor 25 km/h sebességet is képes elérni. Az Aerium HX8 rollerrel soha többé nem fog elkésni a fontos megbeszélésekről.

Milyen előnyöket kínál az Aerium HX8 elektromos roller?

Elektrokoloběžka HX8 černá vyjímatelná baterie

1. Rendkívül hosszú utakra is alkalmas

A zseniális rendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét, az Aerium HX8 minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyekkel a nagy hatótávolságú elektromos rollerek bírnak.

Amennyiben ugyanis tartalék akkumulátort vásárol ehhez a modellhez, nem kell arra várnia útközben, hogy feltöltődjön a roller. Csak vigyen magával egy feltöltött akkumulátort, hogy szükség esetén kicserélhesse a lemerültet, és máris folytathatja az utat.

Így hát nem kell aggódnia, hogy néhány kilométeren át lábbal kell hajtania magát!

2. Egyetlen feltöltéssel akár 40 kilométert is megtehet.

Ha elektromos rollert szeretne vásárolni, akkor mindig szem előtt kell tartania az akkumulátor üzemidejét egy feltöltéssel, még akkor is, ha cserélhető. Az Aerium HX8 ebben a tekintetben nagyon jól teljesít.

A lítium akkumulátor 10 Ah kapacitással és 36 V feszültséggel rendelkezik. A maximális töltöttséget körülbelül hat óra alatt éri el. 30 és 40 kilométer közötti hatótávolsággal rendelkezik. A konkrét távolság az utas testsúlyától, a terep felületétől és a vezetési stílustól függ.

 Elektrická koloběžka Aerium HX8 dlouhý dojezd

 Elektrická koloběžka Aerium HX8 digitální displej

3. A digitális kijelzővel mindig a helyzet magaslatán lesz

Tudni szeretné, hogy milyen töltöttségi szinttel rendelkezik az akkumulátora, milyen sebességgel halad, vagy azt, hogy az elektromos roller le van-e zárva? Nem probléma – a színes LCD kijelzőnek köszönhetően tökéletes áttekintése lesz mindenről.

Pontosan a kormány közepén található, így nem kerülheti el a figyelmét. Az erőteljes háttérvilágításnak köszönhetően még a legfényesebb napon is világosan mutatja az aktuális sebességet, az akkumulátor kapacitását és sok más hasznos adatot.

4. A modern elektromos motor hozzájárul a sebességhez és a biztonsághoz

Az Aerium HX8 elektromos roller jogosan tartozik a nemcsak praktikus, hanem gyors elektromos rollerek közé. A 350 W-os motor akár 25 km/h sebességet is elérhet, ami bőven elég a városi környezetben és az azon kívüli alkalmi utazásokhoz – és a jogszabályok sok országban nem is engednek meg nagyobb sebességet.

Az elektromos roller 20% körüli emelkedőkkel is megbirkózik, de ez az utas testsúlyától és a vezetési stílustól függően változhat.

A kényelmes utazás érdekében sebességtartó automatával is fel van szerelve. Ha hat másodpercig azonos sebességgel halad, az elektromos roller továbbra is fenntartja ezt a sebességet. Nem kell azonban aggódnia a balesetek miatt, a sebességtartó automata azonnal kikapcsol, ha megnyomja a féket vagy gyorsít.

Az elektromos motor azonban nemcsak a megfelelő sebesség kialakításáról, hanem a fékezésről is gondoskodik. Ugyanis amikor lenyomja a fékkart, akkor a hagyományos mechanikus tárcsaféket erősíti, ezáltal jelentősen csökkenti az elektromos roller féktávolságát.

 Elektrická koloběžka Aerium HX8 vysoká rychlost

 Elektrická koloběžka Aerium HX8 kola

5. Kialakítás és funkciók a zökkenőmentes működéshez

Hogy az utazás mindig zökkenőmentes legyen, a gyártó a rollert tíz hüvelyk átmérőjű csúszásmentes kerekekkel szerelte fel a stabilitás biztosítása érdekében minden körülmények között.

A kerekek ráadásul felfújhatók, így minden utazás kényelmes lesz nemcsak a bukkanókon való áthaladáskor, hanem a járdára való fel- és lemenetelkor is.

De nemcsak a kerekek, más funkciók is biztosítják a biztonságot és a kényelmet minden utazás során. Ide tartozik például az elülső LED fényszóró és a hátsó figyelmeztető lámpa – így a sötétedés utáni vezetés nem jelent problémát.

6. Az elektromos roller jótállása és jótállás utáni szervizelése

Az Aerium az Aerium HX8 elektromos roller hivatalos importőre, ami biztosítja, hogy nálunk nemcsak magát a terméket kapja meg, hanem a szükséges pótalkatrészeket és a teljes körű garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást is.

Ha bármivel kapcsolatban is nem tudja, hogy mit tegyen, bármikor kapcsolatba léphet a műszaki ügyfélszolgálatunkkal. Minden termékünk tökéletesen át van tanulmányozva, így megbízhat a képzett technikusainkban, akik ellátják önt az elektromos roller szervizeléséhez és a működéséhez szükséges információkkal. amelyekre szüksége lehet.

Aerium HX8 servis

designová elektrická koloběžka Aerium HX8 černá

7. Dizájn, amelyet nem fog megunni

Minek hazudni – lehet egy elektronikai eszköz több mint modern, de ha nem tetszik a dizájnja, akkor inkább egy másikat választ.

Az Aerium HX8 elektromos roller nagyon robusztus kialakítású és letisztult, elegáns és modern dizájnt kínál, amely nemcsak első pillantásra ragadja meg a tekintetet, hanem időtálló is.

A fekete kombinációja néhány kontrasztos piros elemmel egyszerűen jól néz ki, és ez a jövőben sem fog változni.

 Elektrická koloběžka Aerium HX8 černá

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.