Gardena Smart öntözésvezérlő készlet

Márka: Gardena Katalógus száma: 1210029

Ingyen szállítás

Gardena Smart öntözésvezérlő készlet

Intelligens öntözésvezérlő (belépő kapu + öntözésvezérlés). 6 öntözőszelep vezérlése 24 V a SMART applikáció segítségével. További információ

99990

122 990 Ft
99 990 Ft
-18%

Katalógus száma: 1210029

Leírás

Termékleírás

Általános jellemzők
  • GARDENA smart öntözés vezérlés lehetővé teszi a rugalmas vezérlését egészen hat öntözött területnek smart applikáció alkalmazásával, mint például a GARDENA Miicro-Drip vagy Sprinkler.
  • A rendszer lehetővé teszi az egyes öntözési intervallumokat a különböző öntözési igényű növények ideális öntözésére.
  • A GARDENA intelligens érzékelővel együtt (nem tartozék) elkerülhető az egyes területek felesleges öntözése, ami biztosítja az optimális vízgazdálkodást.
  • Smart gateway központi kapcsolatot biztosít a hálózathoz, létrehozva egy internet kapcsolatot a létező routerhoz.
  • Ezzel a módszerrel működik, mint az intelligens rendszer magja, amely lehetővé teszi vezeték nélküli hálózati kommunikációt a kertben működő összes GARDENA intelligens rendszer és a GARDENA intelligens alkalmazások között.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.