Ciga Design Z-Széria óra - piros

Ciga Design Z-Széria óra - piros

Száma: 3740541
Közvetlenül partnerünktől
A Z sorozat a CIGA azon törekvésének a csúcspontja, hogy új formatervezést hozzon létre. A sorozat tükrözi a vállalat mély megértését és tudását az óragyártásról, a termékfejlesztésről és a mérnöki tevékenységről, amelyek ötvöződnek az innovációba vetett bizalmával. További információ
105 533 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Közvetlenül partnerünktől

2022.10.12 - 2022.10.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 3740541

Leírás

A Z sorozat a CIGA azon törekvésének a csúcspontja, hogy új formatervezést hozzon létre. A sorozat tükrözi a vállalat mély hozzáértését és tudását az óragyártásról, a termékfejlesztésről és a mérnöki tevékenységről, amelyek ötvöződnek az innovációba vetett bizalmával. Ez egy innovatív megközelítést testesít meg azoknak az óráknak a tervezésében, amelyek mechanikus műalkotásként mutatkoznak be – feltárva a kollekció minden modelljében megtalálható egyéni személyiséget és jellemvonásokat.

image

A CIGA Design egyszerű, de innovatív modelleket hoz létre, amelyek az órát olyan tárgyként határozzák meg, amely teljesen más szemszögből szemlélteti a luxust és a kifinomultságot. A CIGA Design mindig lenyűgöző pozitív tervezési koncepcióival, amelyek lehetővé teszik az óra szerelmeseinek, hogy ne csak jobb termékeket élvezzenek, hanem egy teljesen más élményt is, mint amit valaha is tapasztaltak. Stratégiai partnerségek révén a CIGA Design kiváló termékeket kínál megfizethető áron.

CIGA Design együttműködik a Seagull -lal, amely a világ mechanikus óráinak egynegyede által használt óramozgásokat gyártja. Ebben az együttműködésben a CIGA Design és a Seagull a Seagull alapvető mozgásaira támaszkodott a CIGA Design vonalhoz tervezett egyedi mechanizmusok megalkotásában.

SEAGULL Mechanikus mozgatás automatikus tekercseléssel

A testreszabott SEAGULL automatikus mozgás azt jelenti, hogy a test az, ami az órát hajtja. A mozgási energiát az Ön tevékenységeiből használják fel, és a mechanikus mozgás meghajtására használják. Akár 40 órás energiatartalékkal az óra tétlen és működőképes is lehet.

image

Ívelt mesterséges zafír kristály

A természetes zafír pontos kémiai összetételével a második legkeményebb ismert elem, amely rendkívül ellenáll a kopásnak és a karcolásnak, az az anyag, amelyet minden számlapunkon használunk. A zafírüveg nem csak üveg. Erőssége közel áll a gyémánt erejéhez. Keménységének köszönhetően az óra kinír egy életet sérülés nélkül. Az 1,2 mm vastagságú mesterséges zafírból készült üveg rendkívül ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak, és ez egy olyan anyag, amelyet a márka az óra minden oldalán használ.

„Az óra lenyűgöző és kifinomult, további előnyökkel jár, hogy személyre szabhatja a különböző színekben, különböző anyagokban és színekben. A zafírkristály és az acél test kombinációja egy átlátszó képernyővel, amely mutatja az összes mozgó belső részt, az óra kivételes keménységű, ami döntő tényező a környezet és a viselő számára.” – zsűri nyilatkozata, Német Formatervezési Díj 2020

25 ásványi kristály mozgása

Az ásványi kristály ékszer csapágyak létfontosságúak az alacsony súrlódás, a hosszú élettartam és a nagyobb pontosság érdekében. Az átlátszó kialakítás megmutatja ezeket a gyönyörű csapágyakat, hogy vizuálisan élvezhesse mindenki, aki látni szeretné.

image

Hibátlan burkolat 316L sebészeti acélból

A 316L rozsdamentes acél burkolat hosszú élettartamot és kiváló szilárdságot biztosít. A sebészeti anyagok használata azt jelenti, hogy évről évre biztos lehet a tartós minőségben.

image

A szilikon szíj rugalmas, vízálló, eredeti kialakítású és nagyon könnyen cserélhető.

image

Innovatív csomagolás

A borító, amelyet számos füllel ellátott könyvként terveztek és amely lefedi az órát, ugyanolyan fenséges, mint a tartalma.

image

Műszaki adatok:

 • Gép: SEAGULL ST2553JK automata
 • Kristályok száma: 25
 • Szíj szélessége: 22 mm
 • Zafírkristály vastagsága: 1,2 mm
 • Frekvencia: 21600 / óra
 • Energiatartalék: akár 40 óra
 • Méretek: 40,8 mm x 48 mm
 • Teljes vastagság: 12,3 mm
 • Hüvely anyaga: 316L sebészeti acél
 • A szíj anyaga: szilikon
 • Súly: 90 g
 • Vízállóság: 3 ATM (fröccsenő vízálló)
 • Pontosság: -15 -+30 másodperc 24 óra

image

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.