Liu.Jo Precious Shapes TLJ1440

Liu.Jo Precious Shapes TLJ1440

Száma: 100003910458
Közvetlenül partnerünktől
Stílusos, design és hihetetlenül kényeztető – mint Liu. Jo. Rózsaszín tárcsájuk finom sugarakkal első pillantásra csillagokkal és virágokkal lenyűgözi az indexeket, amelyek ezt a kiegészítést igazán szemet gyönyörködtető divatdarabnak teszik. További információ
52 460 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

common.txt_avail_carrier_unavailable

Száma: 100003910458

Leírás

Stílusos, design és hihetetlenül kényeztető – mint Liu.Jo . Rózsaszín tárcsájuk finom sugarakkal első pillantásra csillagokkal és virágokkal lenyűgözi az indexeket, amelyek ezt a kiegészítést igazán szemet gyönyörködtető divatdarabnak teszik. A tok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, mint ahogy az órát a karóra rögzíti. Fogadjon az órákra, ami a tavaszi és nyári ruhák nélkülözhetetlen részévé válik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.