PRIM Olympia Modern 2021 Olympia Modern 2021 W02P.13147.C

PRIM Olympia Modern 2021 Olympia Modern 2021 W02P.13147.C

Száma: 10057086
Közvetlenül partnerünktől
Olyan időtálló divatkiegészítőt keres, amivel divatistennővé válhat? Akkor a cseh Prim műhelyéből származó Olympia Modern karóra a tökéletes az Ön számára. Texturált gyöngyház számlapjuk csillogó tükröződésével nyűgöz le, ezen kívül apró mutatók és négy számjelző is díszíti. További információ
98 500 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10057086

Leírás

Olyan időtálló divatkiegészítőt keres, amivel divatistennővé válhat? Akkor a cseh Prim műhelyéből származó Olympia Modern karóra a tökéletes az Ön számára. Texturált gyöngyház számlapjuk csillogó tükröződésével nyűgöz le, ezen kívül apró mutatók és négy számjelző is díszíti. A tok tetejét domború zafírüveg borítja, rozsdamentes acélból készült. A karórát milánói szíj segítségével kapcsolhatja csuklójára, amely szakszerű rövidítés nélkül is tökéletesen alkalmazkodik a csukló méretéhez. Minden modell egyedi sorszámmal van megjelölve, és mindössze 200 darabot gyártottak belőlük. Legyen Önnek is olyan kiegészítője, amely kiemeli természetes báját.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.