Q&Q VP47J031

Q&Q VP47J031

Száma: 7513037
Közvetlenül partnerünktől
Biztosra akarja győződni arról, hogy a veréb mindig áttekintést kap a jelenlegi időről? Akkor ne tegyen kompromisszumot, és gyönyörű baba óráit kapja kedvenc Q & Q márkám műhelyéből . További információ
Partnerünktől: Vivantis
6 240 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.5.24 - 2022.5.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7513037

Leírás

Biztosra akarja győződni arról, hogy a veréb mindig áttekintést kap a jelenlegi időről? Akkor ne tegyen kompromisszumot, és gyönyörű baba óráit kapja kedvenc Q & Q márkám műhelyéből . Kis fehér arcuk szépen olvasható piros és kék kezekkel és számokkal díszített, így biztosítva a tökéletes olvasási időt. De a legtöbb gyermek beleszeret egy piros pisztolytáskába és egy kék-fehér csíkos pántba, amelyet a csukló a csuklóhoz rögzít. Előnye a vízállóság akár 100 méter, aminek köszönhetően a gyerekek megtekinthetik és nézhetik a medencét. Adj gyermeke egy add-on-nak, ami nem fáj neki.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.