Timex New England TW2R36600

Timex New England TW2R36600

Száma: 34809000
Közvetlenül partnerünktől
A kedvelt Timex divatmárka műhelyéből származó karórák olyan férfiaknak van tervezve, akik kedvelik a stílusos kiegészítőket. A tok és a szíj is időtálló bicolor kivitelezésű, amelynek köszönhetően igazán kihagyhatatlan. További információ
19 190 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 34809000

Leírás

kedvelt Timex divatmárka műhelyéből származó karórák olyan férfiaknak van tervezve, akik kedvelik a stílusos kiegészítőket. A tok és a szíj is időtálló bicolor kivitelezésű, amelynek köszönhetően igazán kihagyhatatlan. A stílusos megjelenéshez hozzájárul a jellegzetes lumineszcens mutatókkal és számokkal ellátott sötétkék számlapja is, amely bebiztosítja az idő tökéletes leolvashatóságát. Kényeztesse magát olyan kiegészítővel, amely illik formális és szabadidős öltözékhez is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.