Talált termékek száma: 4

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Jaguar Acamar J663/2
91 130 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ha kiváló minőségű kiegészítőket keresel, biztosan ne hagyja ki ezeket a Jaguar férfi órákat. Első pillantásra meg fog lepődni a kék mintás tárcsával, amelyet elegáns kézzel, eredeti mutatókkal és egy kronográfmal díszítenek. A három órás pozícióban örömmel fogadja a dátumot.


Jaguar Automat J670/1
174 880 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tagja szerelmeseinek hagyomány? Vagy csak azt, hogy egy időtlen tartozék? Akkor nézd Jaguar ideális. Működésük biztosítja automata szerkezet, amely rendszeresen húzódik. Masszív acél ház, egy hangsúlyos korona folyamatosan változik egy kiváló minőségű műbőr szíjjal krokodil bőrt.


Jaguar J617/H
87 380 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Outfit soha nem teljes, ha hiányzik belőle a stílusos kiegészítők. Valóban darab márkás órák által tervezett svájci márka Jaguar. A tervezők támaszkodott kombinációja időtlen fekete és fehér színben számlap külön használt ciferníčkem hogy hatékony kockás.


Jaguar Special Edition J678/B
174 880 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Jaguar órák olyan férfiak számára készültek, akik tudják, mit akarnak. Első pillantásra az eredeti felfelé mutató tárcsa örömmel fog megjelenni, amely egy szokatlan napi jelzőt, egy dátumot, egy kézidarabként működő kronográfot , valamint a kezek és indexek lumineszcenciáját tartalmazza.