Oui & Me Finette ME010115
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztosan órát vagy elegáns karkötőt helyez a csuklójára? Fogadjon mindkettő Oui & Me francia órájára . Az elnyújtott téglalap alakú ház zu šle akarta, hogy egy elegáns acél egység Milan lépés, amely tökéletesen illeszkedik a kerülete a kezét. Első pillantásra az ezüst tárcsa a 12.

Oui & Me Finette ME010161
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondolkodik azon, hogy csuklójára stílusos karkötőt, vagy órát csatoljon ? Válassza a Oui & Me divatos márka műhelyéből származó órát, amely mindkettő . A hosszúkás téglalap alakú nemes acél tok a milánói szíjjal stílusos darabot alkot, és tökéletesen illeszkedik csuklója méretéhez.

Oui & Me Fleurette ME010105
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Arcuk geometriai formákkal és gyönyörű virágokkal fog elkapni. A tok rózsa aranyozott acélból készült, valamint egy milánói húzással, amely tökéletesen alkalmazkodik a kezének kerületéhez.

Oui & Me Fleurette ME010128
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Arcuk kellemes bordó színű, klasszikus formavilággal vonzza a szemet, és imádni fogja a kifinomult részleteket is, gyöngyökkel ellátott műanyag virágok formájában.

Oui & Me Grande Amourette ME010024
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Világos tárcsa első pillantásra a klasszikus formatervezéssel fog lenyűgözni, és imádni fogja a kifinomult részleteket szív formájában a 12. pozícióban.

Oui & Me Grande Fleurette ME010030
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Fekete számlap bronz kézzel és mutatókkal első látásra pillanatra lenyűgözi a vidám virágokból álló szívvel. A sima bőr heveder megfelel a színnek a számlap segítségével.

Oui & Me Grande Fleurette ME010109
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra lenyűgözni fogja Önt a finom virágokkal, amelyek ez a kiegészítő valóban divatos darabbá teszik. Az órát a csuklójához egy fekete bőrpánt rögzíti.

Oui & Me Grande Fleurette ME010155
41 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek senki sem rendelkezik? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra inspirál téged az átlátszó kristályok szelíd növényeivel, amelyek ez a kiegészítő valóban félreérthetetlen divatcikkré teszik.

Oui & Me Petite Amourette ME010049
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra bronzvirággal fog lenyűgözni.

Oui & Me Petite Amourette ME010051
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Fehér számlapjuk első pillantásra a klasszikus formatervezést fogja lenyűgözni. Szeretni fogja a kifinomult részleteket is a 12. helyzetben lévő szív formájában.

Oui & Me Petite Amourette ME010140
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztosan felteszi az óráját vagy a luxus karkötőjét a csuklójára? Ezután fogadjon az Oui & Me órákra, amelyek egyaránt vannak. Fémtárcsájukat bronz kezek és mutatószámok díszítik, és lelkesedik a kristály szíve, amely minden mozdulatlanul elkápráztatóan ragyog.

Oui & Me Petite Amourette ME010150
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy szabadidős viselet hivatalos ruhát, h A család a műhely jelzi Oui & Me a ruhában mindig tökéletesen dallamok. A számlapot finom mintával díszítik, ez inspirálja Önt és a szívet a 12. helyzetben. A csuklót keskeny bőrpánt rögzíti.

Oui & Me Petite Fleurette ME010065
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra finom rózsaszín virágokkal inspirálja Önt, amelyek ez a modell valóban félreérthetetlen divattermékké teszik.

Oui & Me Petite Fleurette ME010097
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra színes virágokkal inspirálja Önt, amelyek összetéveszthetetlenné teszik az egész megjelenést. Az órát a csuklójához egy fekete bőrpánt rögzíti.

Oui & Me Petite Fleurette ME010098
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Arcuk első pillantásra színes virágokkal inspirálja Önt, amelyek összetéveszthetetlenné teszik az egész megjelenést. Az órát a csuklójához egy fehér bőr heveder rögzíti.

Oui & Me Petite Fleurette ME010127
35 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Arcuk első látásra finom virágokkal vonzza Önt. A tok rozsdamentes acélból készült, valamint a milánói húzással, amely tökéletesen alkalmazkodik a kezének kerületéhez.

Oui & Me Petite Fleurette ME010129
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd, romantikus és mindig is maga – az a nő, aki az Oui & Me karóráját karóra helyezi. Arcuk kellemes porfestékben első látásra klasszikus formavilággal vonzza Önt. Szeretni fogja a kifinomult részletet is, műanyag virág formájában, gyöngyökkel.

Oui & Me Petite Fleurette ME010133
31 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyeknek csak valaki nincs? Akkor szó szerint izgatott lesz az Oui & Me karóra . Borarcuk lenyűgözi Önt a gyöngyökkel ellátott műanyag virágokkal.