DEUTER Belt II

DEUTER Belt II

Értékelés: 4,9
6 790 Ft

Elegáns övtáska, amely designja révén alkalmas városba és kirándulásokra egyaránt. A Deuter Belt II méretei 16 × 33 × 8 cm, és 2,5 literes űrtartalma mellett a súlya mindössze 120 g. A cipzáras táskában könnyedén elfér minden utazáshoz szükséges apróság.

FISCHER Drinkbelt Professional övtáska
7 090 Ft

Övtáska futáshoz beépített 1 l űrtartalmú víztasakkal. Hátulsó oldala párnázott a kényelmesebb viselés érdekében. Az állítható deréköv csatos. Apró cipzáras zseb telefonra, pénztárcára vagy GPS-re. Fischer Drinkbelt Professional övtáska fényvisszaverő elemekkel.

Camelbak Quick Grip Chill Kulacstartó, Fekete/Kék
9 690 Ft

Camelbak Quick Grip Chill Kulacstartó elengedhetetlen kelléke a biciklitúráknak, kirándulásoknak, edzéseknek. Segítségével könnyen és gyorsan mozoghat, mégis elegendő folyadékot tárol egy akár tizenhat kilométeres távhoz. Praktikus kialakítású zsebében kényelmesen elfér a három legfontosabb holmink: a kulcscsomónk, a telefonunk és az igazolványunk. Légies, egyben stabil viseletet biztosít a karunkon, pántja tetszés szerint állítható. Amilyen kicsinek tűnik, olyan kompakt: készüljön fel egy hosszabb útra nassolnivalóval, térképpel is. Fényvisszaverő csíkjainak hála akkor indulhat a személyes maratonunk, amikor csak akarjuk.

Boll Fox II Övtáska, Fekete
8 790 Ft

Boll Fox II övtáska kiváló kiegészítője a különböző sporttevékenységeknek és kirándulásoknak. A stabilan rögzíthető, így a táska viselése teljes mértékben kényelmes, s a legfontosabb dolgait egyszerűen és biztonságosan tárolhatja bennünk. Speciális alakjának köszönhetően biztosítja az erős tartást és a dinamikus mozgást, párnázott hátsó része pedig segíti a szellőzést.

Boll Spark Övtáska

Boll Spark Övtáska

Értékelés: 3,3
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Boll Spark övtáska, mely kialakításának köszönhetően nagyon praktikusan használható. Kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetjük benne a legfontosabb dolgokat. Ideális választás kocogáshoz, sífutáshoz, korcsolyázáshoz.

Ferrino Security Belt

Ferrino Security Belt

Értékelés: 3
6 190 Ft

Praktikus biztonsági öv. Ferrino Security belt ideális pénz megőrzéséhez vagy irataid megőrzéséhez utazásnál vagy sport közben. A szalaghossz beállítható vonzó kialakításban.

Ferrino Shield
6 190 Ft

A Ferrino Shield Biztonsági irattartó táska minden utazó kötelező felszereléséhez tartozik. Praktikus színének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy irataid és pénzed mindig biztonságban lesz.