CONCEPT OV1000 Perfect Air páramentesítő

CONCEPT OV1000 Perfect Air páramentesítő

Száma: 1200038
2 év garancia
Páramentesítő 600 ml/nap teljesítménnyel és 1,5 l űrtartalmú víztartállyal. A Concept OV1000 Perfect Air 12 órás időzítővel, zárlat elleni védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel, a tartály megtelése eseténi automatikus kikapcsolás funkcióval és 2 páramentesítő üzemmóddal rendelkezik. További információ
36 490 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 3 db

2024.6.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1200038

Leírás

A Concept OV1000 Perfect Air legfontosabb tulajdonságai

 • Eltávolítja a penészt
 • Ötletes páramentesítő üzemmódok
 • Elegendő űrtartalom
 • 2 páramentesítő üzemmód

A Concept OV1000 Perfect Air egyszer és mindenkorra eltünteti a penészt

A túlzott páratartalom ideális környezetet hoz létre a penész számára, ami elsősorban légúti megbetegedéseket okozhat. Ha a lakásodban vagy a pincédben előfordul a penész, annak legkézenfekvőbb oka a túl magas páratartalom. Az 50% feletti páratartalomnál a páramentesítő ideális segítőtárs az egészséged és ingatlanod védelme érdekében.

 Concept OV1000 Perfect Air stop plísním

Időzítsd az otthonod páramentesítését

A Concept OV1000 Perfect Air páramentesítőn egyszerűen beállíthatod azt az időt, amikor szeretnéd, hogy működjön és páramentesítsen. Választhatsz 4, 8, vagy 12 óra közül. Természetesen rendelkezik folyamatos működés üzemmóddal is, amin egész nap üzemeltetheted. Piros jelzés figyelmeztet a víztartály megtelésére

Concept OV1000 Perfect Air časovač

Tudtad, hogy…?

A Concept cég egész sor Perfect Air segítőt alkotott meg, hogy otthon mindig tiszta és friss legyen a levegő. Választhatsz páramentesítők, tisztítók és párásítók közül. Használatukkal elkerülheted a kellemetlen légúti megbetegedéseket.


Megfelelő űrtartalom és könnyű irányítás

A Concept OV1000 Perfect Air páramentesítő 1,5 l-es tartályával akár napi 600 ml víz kondenzálására is képes. A 1,5 l-es tartály megtelése után a gép automatikusan kikapcsol. Hogyha a víztartály rosszul lett behelyezve kigyullad a piros jelzés. A tartály átlátszó így könnyen ellenőrizhető, mennyi víz van benne.

Concept OV1000 Perfect Air objem

A Concept OV1000 Perfect Air 2 üzemmóddal rendelkezik

A helységek páramentesítésénél 2 gyorsasági fokozat közül választhatsz. Az alacsony sebesség fokozat alkalmas alacsony páratartalmú helységekbe. Az alacsony zajszintnek köszönhetően ezt az üzemmódot még éjjel is használhatod. A nagy sebesség fokozat magas páratartalmú helységek páramentesítésére és nappali használatra felel meg a legjobban.

Concept OV1000 Perfect Air režimy odvlhčování

Tulajdonságok

 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Automatikus kikapcsolás a tartály megtelésekor
 • Időzítő 4, 8 vagy 12 órára
 • 2 páramentesítő üzemmód
 • Üzem hőmérséklet 10–40 °C
 • Levegő páratartalma: 30–95 %
 • Piros jelzőfény a víztartály megtelésekor
 • Piros jelzőfény figyelmeztet, ha a víztartály megtelt, rosszul lett behelyezve vagy hiányzik

Technikai paraméterek

Teljesítmény 75 W
Zajszint 48 dB
Víztartály űrtartalma 1,5 l
Páramentesítő kapacitása 600 ml/nap
Áramkábel hossza 1,5 m
Méretek 30,5 × 14 × 23 cm (ma × sz × mé)
Szín Fehér
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.