Honeywell TP Big 33 literes szárító

Márka: Honeywell Katalógus száma: 100041472376

Közvetlenül partnerünktől

Honeywell TP Big 33 literes szárító

Az eszköz szinte karbantartást nem igényel, ami jelentősen befolyásolja a használat kényelmét. A forró nyarak és a párás tél miatt a ház nedvessé válhat. A TP-COMPACT szárító segít megoldani ezt a problémát. Intelligens tulajdonságai lehetővé teszik a helyiség megfelelő páratartalmának gyors és További információ

149390

149 390 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100041472376

Leírás

Termékleírás

Távolítja el a nedvességet és a szagokat A Honeywell szárító hatékonyan eltávolítja a felesleges nedvességet, a kellemetlen szagokat és megakadályozza a penész kialakulását. Ideális közepes és nagy helyiségekhez, például hálószobákhoz, konyhákhoz, fürdőszobákhoz, pincékhez stb. A TP-Big modellt úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az eszköz könnyű átvitelét és használatát minden olyan helyiségben, ahol hatékony szárítás szükséges. Digitális páratartalom-szabályozó rendszer A készülék intelligens digitális páratartalom-szabályozó rendszerrel (légnedvesítő típusú) van felszerelve, amely automatikusan érzékeli a megemelkedett páratartalmat és addig aktiválja a páramentesítési funkciót, amíg el nem éri a kívánt páratartalmat. Az eszköz szinte karbantartást nem igényel, ami jelentősen befolyásolja a használat kényelmét. A forró nyarak és a párás tél miatt a ház nedvessé válhat. A TP-COMPACT szárító segít megoldani ezt a problémát. Intelligens tulajdonságai lehetővé teszik a helyiség megfelelő páratartalmának gyors és hatékony helyreállítását. Ez a hordozható szárító szilárd fogantyúval van ellátva a könnyű kezelhetőségért, és olyan minőségi kerekekkel rendelkezik, amelyek nem károsítják a padlót. Ezen tulajdonságoknak, valamint a kis méretnek és súlynak köszönhetően ez egy igazán univerzális eszköz. Eredeti kialakítása ötvözi a modern, tiszta formát és a fejlett megoldásokat, mint például az olvasható LED-es kijelző. Ez tökéletesen illeszkedik minden modern házhoz. Gyors és ökológiai szárítás Lehetővé teszi a hatékony szárítást, anélkül, hogy a környezetre káros hatással lenne. Gyorsabb nedvesség elszívás A TP-Compact szárító gyorsan és hatékonyan eltávolítja a felesleges nedvességet a levegőből. Először rövid időn belül 45% -ra csökkenti, majd tovább párátlanítja egy ventilátorral, teljes ellenőrzés alatt tartva a páratartalmat és a kondenzációt. Automatikus leállítás funkció Mivel az eszköz fel van szerelve automatikus leállítás funkcióval, a tartálya soha nem lesz túltöltve. A párátlanító kikapcsol és nem indul újra, amíg a tartályt ki nem ürítik. Másrészt az automatikus leolvasztás funkció lehetővé teszi a készülék alacsony hőmérsékleten történő használatát is. Időzítő (24 órás időzítő). Vezérlés intuitív kijelzőpanelen keresztül. Műszaki adatok Csendes (csak 49 dB). Tartály térfogata: 3,3 l. Munkahőmérséklet: 5–32 ° C. Súly: 15 kg. Szárítás: 33 l / 24 óra. Energiafogyasztás: 440 W. Automatikus újraindítás áramkimaradás esetén. R290 ökológiai tényező. Automatikus kikapcsolási funkció – megakadályozza a víztartály túltöltését. Időzítő – akár 24 órás késleltetett indítást tesz lehetővé. Éjszakai üzemmód – A készülék háttérvilágítása elhalványul. Méretek: 335 × 267 × 511 mm. Garancia: 5 év.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.