Daunen Step Luxus libatoll paplan Supersoft Batiste-ban, 200 x 200 cm, MID Season

Daunen Step Luxus libatoll paplan Supersoft Batiste-ban, 200 x 200 cm, MID Season

Száma: 12898001
Közvetlenül partnerünktől
A supersoft Batiste pamut huzatban lévő libaplanok ideális választás az egészséges alváshoz. Paplan mérete 200 × 200 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont MID évszak. Paplan tömege 300 g / m2. További információ
221 430 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2024.8.05 - 2024.8.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12898001

Leírás

A G600 libatoll paplanok a DaunenStep termékei közé tartoznak. Ezeknek a kiváló minőségű olasz tollpaplanoknak az előnye többek között az életük, amely 20 és 30 év között mozog.

A DaunenStep egy olasz családi vállalkozás, amelyet 1907-ben alapítottak és amelynek kézzel készített paplanjai a piac legjobbjai közé tartoznak. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást jó minőségű tollpaplanok alatt. Egy másik tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket a Nemzetközi Textilkutató és Tesztelő Intézet elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát.
A DaunenStep tagja az EDFA-nak (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) is, amely felügyeli a megfelelő tenyésztést. liba. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. A tagok és a független laboratóriumok által végzett folyamatos tesztek biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét.

Összetétel:
takaróanyag – 100% pamut, Supersoft Batiste
töltőanyag – 100% liba pehely

Töltöttség:
770 cuin (köbcentiméter) – minél nagyobb a telítettség, annál kevesebb tollra van szükség egy köbcentiméter kitöltéséhez, a maximális teltség 900 cuin körüli.

Hőmérsékleti viszonyok: < A BR> DaunenStep többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek alkalmasak különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, a MID Season paplanok lesznek a legmegfelelőbbek.

Karbantartás:
A paplanokat 40 ° C-on lehet lemosni egy speciális termékben (javasoljuk például egy Miele-t márkás termék), amely nem károsítja a tollszerkezetet. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat gond nélkül megtisztíthatja a vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy két-három évente egyszer mossa meg őket. Párnák esetén évente kétszer ajánlott mosni.

A napi karbantartás részeként célszerű a paplanokat előbb szellőztetni, majd letakarni az ágyat.
Ha szezonális paplanokat használ, és télen szeretne tárolni paplanokat nyárra, javasoljuk, hogy hajtogassa őket például egy pamut zacskóba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a paplan szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.