Lucas Arts STAR WARS SHADOWS OF THE EMPIRE (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Lucas Arts STAR WARS SHADOWS OF THE EMPIRE (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Száma: 34280086
Közvetlenül partnerünktől
Nagyon régen egy messzi-messzi galaxisban…Miközben Luke Skywalker és a Lázadók Szövetsége küzd Darth Vader és a Birodalom legyőzéséért, új fenyegetés merül fel. Xizor sötét herceg,… További információ
1 375 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 34280086

Leírás

Nagyon régen egy messzi-messzi galaxisban…

Miközben Luke Skywalker és a Lázadók Szövetsége küzd Darth Vader és a Birodalom legyőzéséért, új fenyegetés merül fel. Xizor sötét herceg, a Fekete Nap bűnszövetkezet vezetője arra törekszik, hogy átvegye Darth Vader helyét a császár oldalán. Ehhez ki kell zárnia a fiatal Skywalkert. Dash Rendarként rajtad múlik, hogy megvédd Luke-ot, és segíts a Szövetségnek legyőzni a gonosz Xizort. Vigyázz a hírhedt fejvadászokra és halálos rohamosztagosokra! Az Erő legyen veled!

- Megragadó új cselekményvonal, új karakterekkel és környezetekkel…tudd meg, mi történt a Star Wars™ The Empire Strikes™ és a Star Wars™ Return of the Jedi™ között.

- Öt játékmód – különféle járművekben és űrjárművekben – az erősen páncélozott Outridertől kezdve a snowspeedereken, hovertraineken, jet packokon és speeder kerékpárokon át.

- Akciódús Star Wars™ helyszínek – köztük Mos Eisley és a Hoth jégbolygó. Új helyszínek, mint például a császárváros csatornái, Xizor palotája, Gall űrkikötője és Ord Mantel rettegett roncstelepei.
Egyéb tulajdonságok
Platform: Steam
Típus: Játék
Műfaj: Kaland, Akció
Megjelenés dátuma: 2017–02–07
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.