Rockstar GTA 5, PS4

Értékelés: 5 31 értékelés Márka: Rockstar Katalógus száma: 699745

2 év garancia

Rockstar GTA 5, PS4

Grand Theft Auto 5-ben az előző részekkel ellentétben nem egy, hanem három játszható főszereplő van: Michael De Santa, Trevor Philips és Franklin Clinton. Főhőseink közül Michael tűnik a legképzettebbnek, hiszen Michael egy visszavonult profi bankrabló, aki miután az FIB megfigyelést indított ellene, családot alapított. Trevor egy régi barátja Michaelnek, vidéken élő, fekete ügyletekkel foglalkozó forrófejű pszichopata. Franklin sötét bőrű fiatalember, akinek sok tapasztalata van a volán mögött; s az igazi kaland akkor kezdődik, mikor találkoznak, ugyanis újabb komoly, nagy tervezést igénylő bűncselekményekbe fognak, hogy meggazdagodjanak. Vár Los Santos világa és egy hatalmas, gigantikus bűntény! További információ

12590
5 31

12 590 Ft ÁFA-val Piaci ár: 17 990 Ft, Megtakarítás: 5 400 Ft (30 %)

Leírás

Termékleírás

A GTA IV Platinum PS3 játék jellemzői:

  • Vár egy új és nyitott világ, és egy teljesen új történet
  • Találd meg önmagad és váltsd valóra az álmaid
  • Szövevényes cselekmény új fegyverek és újgenerációs grafika!

Korhatár besorolás

  • A terméket 18 éven aluli gyermekek részére nem ajánljuk!

Szerzői jogvédelem alatt álló termék

  • Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver) esetében, ha a csomagolást a vásárló felbontotta.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa PS4
Pc játék nem
Játék műfaja Akció / másik
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 18 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.