Simple Story - Alex (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Simple Story - Alex (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Száma: 41667086
Közvetlenül partnerünktől
Helló barátaim! Ez az első játékom. Miért csinálom az RPG Makeren? Mivel nem vagyok sem programozó, sem művész, így szerény véleményem szerint ez a játékkonstruktor ideális az első játékhoz. Nem szükséges epikus RPG-t készíteni, akkor készíthetsz egy egyszerű történetet egy hétköznapi emberekről… További információ
795 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 41667086

Leírás

Helló barátaim! Ez az első játékom. Miért csinálom az RPG Makeren? Mivel nem vagyok sem programozó, sem művész, így szerény véleményem szerint ez a játékkonstruktor ideális az első játékhoz. Nem szükséges epikus RPG-t készíteni, akkor készíthetsz egy egyszerű történetet egy hétköznapi emberekről.

„Simple Story – Alex“ – ahogy a nevéből is sejthető, ez egy egyszerű történet Alexről, a hétköznapi alkoholistáról. Unalmas életet él, de arról álmodik, hogy egy másik világban és dimenzióban hős legyen. Egy nap, amikor elhagyta a házát, Alex teleportálódik egy rejtélyes templomba. Ő alszik? Vagy valóra váltak az álmai? Vagy talán valami egészen más történt? Meg kellene találnod a választ.

A játék jellemzői:


• Rövid játékhossz. A játékot fél óra alatt teljesítheti, mert véleményem szerint nincs miért hosszabbítani egy ilyen történetet. Van szabad órád? Akkor élvezheti ezt a játékot.

• Bonyolult történet. A játék során az ember nem értette meg, mi is történik valójában, egészen a játék végéig.

• A történet részben valós eseményeken alapul. Alex megjelenése és a történet nagyobbik fele, az életem alapján.

• Húsvéti tojás. Ha alaposan megnézed, néhány húsvéti tojást kell találnod, ebben a játékban.

• Ebben a játékban nincs csata, sem szintezés, sem a hétköznapi jRPG egyéb tulajdonságai. Ez egy lineáris történet, amelyet a szerző gondosan megírt.

•Szabványos műalkotás. Úgy döntöttem, hogy csak a standard művészetet használom, és megpróbálok a történetre koncentrálni a grafika helyett.

• Lehetőség az összes környező tárgy használatára. Valójában ez nem csak lehetőség, hanem szükséges lépések a játék történetének teljes megértéséhez.
Egyéb tulajdonságok
Platform: Steam
Típus: Játék
Műfaj: Kaland
Megjelenés dátuma: 2018–03–22
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.