AMD Ryzen 3 2200G, RX VEGA

AMD Ryzen 3 2200G, RX VEGA

Száma: 1305221
Hatékony processzor kiváló ár – teljesítmény arány mellett. AMD Ryzen 3 2200G, RX VEGA rendelkezik 4 maggal (4 szál) a magas üzemi frekvenciánál 3,5 GHz boosttal 3,7 GHz-en, kiegyenlítő L3 cache 4 MB memóriával. A modern 14nm architektúra révén a Chip nagyon gazdaságos, még teljes terhelésnél is – TDP 65 W. A chip beépített RX Vega 8 grafikus kártyával van felszerelve. További információ
39 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1305221

Leírás

AMD Ryzen 3 2200G, RX VEGA

Az AMD bemutatja a SenseMI-t. Kifinomult, adaptív és tanulási technológiákat beépítve az AMD Ryzen processzorokba. Pure Power és Precision Boost technológiák állandó hőmérsékletet, sebességet és feszültségszabályozást biztosítanak, és lehetővé teszik a processzor számára, hogy hatékonyan alkalmazkodjon a teljesítmény változásához. Neural Net Prediction egy beépített mesterséges intelligencia, amely felépíti a döntési modellt és ennek köszönhetően megjósolja a jövőbeli döntéseket, előre beolvassa az utasításokat, és kiválasztja a processzor legmegfelelőbb útját, így növeli annak sebességét és csökkenti a válaszidőt.

Az AMD Ryzen processzorok a Radeon RX Vega grafikával vannak ellátva a jelen egyik legmodernebb, korszerű számítógépes és grafikus hardverrel, egyetlen processzorhoz csatlakoztatva, hogy a munkához és játékokhoz szükséges nagy teljesítményt kompromisszumok nélkül biztosítsa.

Tulajdonságok:

  • 4 fizikai maggal és 4 szállal rendelkezik – alkalmas modern játékokhoz is
  • SenseMI – Pure Power, Precision Boost és Neural Net Prediction készlet optimalizálja és a gyorsítja a processzor munkáját
  • automatikus behangolás technológia
  • A chip fel van szerelve nagy teljesítményű integrált grafikus kártyával AMD Radeon Vega 8
  • Dedikált PCIe vonalak pl. USB, GPU a jobb válaszadáshoz
  • Feloldott szorzó a teljesítmény alkalmazkodásához
  • Támogatja a legmodernebb DDR4 operációs memória technológiát maximális 2993 MHz frekvenciával
  • A csomagolás tartalmaz egy nagyteljesítményű Wraith Stealth hűtőt

Műszaki paraméterek

Magfrekvencia 3,5 GHz
Boost frekvencia 3,7 GHz
Beépített grafikus kártya AMD Radeon Vega 8
L1 cache 384 kB
L2 cache 2048 kB
L3 cache 4096 kB
Foglalat AM4
Chipset támogatás AMD B450, AMD X470
TDP 65 W
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.