Kids At Work Levélfűrész gyerekeknek

Kids At Work Levélfűrész gyerekeknek

Száma: 31608001
Közvetlenül partnerünktől
A gyerekeknek szánt kirakós játék remek eszköz a gyermek kreativitásának és kézi készségeinek fejlesztésére. Ezzel a gyerekek könnyedén vághatnak különféle anyagokat, például fát, kartont, habgumit és másokat. További információ
7 600 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.5.23 - 2024.5.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31608001

Leírás

A gyermekeknek szánt lapfűrész kiváló eszköz a gyermek kreativitásának és kézi készségeinek fejlesztésére. Ezzel a gyerekek könnyedén vághatnak különféle anyagokat, például fát, kartont, habgumit és másokat. A lapfűrész kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és biztonságos használatot biztosítanak. Ezenkívül a levélfűrész könnyen használható, és minden korosztály számára alkalmas. Ezzel a levélfűrésszel a gyerekek fejlesztik motoros készségeiket, képzelőerejüket és kreativitásukat.

Anyaga: rozsdamentes acél / műanyag

Méretek: 36,5 × 6,5 × 3 cm

Súly: 159 gramm

Szín: ezüst, piros

Kor: 12 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.