Puzzlika 13074 Házam - fejlesztő puzzle, 20 darabos
3 870 Ft

Tudod, hogy melyik állatka hol lakik? A dobozban 20 nagy méretű rejtvény található, amelyek 10 különálló kártyát alkotnak, amelyek tematikusan összefüggenek. A kártyák fele az egyes állatok képét tartalmazza, a kártyák másik fele az állatkák lakhelyét tartalmazza. A cél az, hogy a megfelelő kombinációkat elkészítsd, és a lehető legtöbb párt összegyűjtsd. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit.

Puzzlika 12992 Az ételem - fejlesztő puzzle, 20 darabos
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tudod, hogy melyik állatka mit eszik? A dobozban 20 nagy méretű rejtvény található, amelyek 10 különálló kártyát alkotnak, amelyek tematikusan összefüggenek. A kártyák fele az egyes állatok képét tartalmazza, a kártyák másik fele az általuk fogyasztott ételeket tartalmazza. A cél az, hogy a megfelelő kombinációkat elkészítsd, és a lehető legtöbb párt összegyűjtsd. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit. Környezetkímélően termesztett fából készült.

Puzzlika 13784 Autó - puzzle , 5 kép, 20 rész
4 150 Ft

Az 5 az 1-ben autós kirakós 20 nagy szilárd puzzlet tartalmaz, amelyekből különálló képet készíthetsz. Minden képen egy játékautó látható az utasokkal. Minden kép 2–6 darabot tartalmaz. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit.