Piatnik Tészta, 1000 darab
3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet a tészta motívum ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Férfiak világa, 1000 darab
3 430 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet a férfiak titokzatos világa ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Prága légifelvétel puzzle 1000 db
3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Piatnik Prága légifelvétel1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő Prágaimpozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Lips

Piatnik Lips

Értékelés: 5
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Ajakkollázst ábrázoló kép a beltér szép dísze lehet. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Sörkupak, 1000 darab
3 840 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet a különböző sörkupak motívum ihletett az egész világból. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Hopper, Nighthawks

Piatnik Hopper, Nighthawks

Értékelés: 5
6 040 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Edward Hopper amerikai festő Éjjeli baglyok című festményét ábrázoló kép. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Renoir Boating Party, 1000 részes
3 700 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet Renoir híres festménye az Evezősök reggelije ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Hangjegyek puzzle 1000 db
3 430 Ft

Piatnik Hangjegyek 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő hangjegyek impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Taste of Gin 1000 darab
3 430 Ft

Készíts egy képet, amely tele van színes palackokkal a világ különféle ginjeivel, és próbálj ellenállni az étvágyadnak rájuk. Rakd ki a puzzle mind az 1 000 darabját és hozzál létre egy csodaszép képet. A kép gyönyörű dekoráció lehet a belső terekben. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Degas Táncóra, 1000 darab
3 430 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet Degas híres festménye a Táncóra ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Titanic puzzle 1000 db
4 110 Ft

Piatnik Titanic 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő koktélok impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Van Gogh - Napraforgók, 1000 darab
3 430 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet Van Gogh híres festménye a Napraforgók ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Időmérő szerkezetek puzzle 1000 db
3 430 Ft

Piatnik Időmérő szerkezetek 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen látható órák kavalkádja impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Mucha, Álmok

Piatnik Mucha, Álmok

Értékelés: 5
3 430 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozd létre Alfons Mucha cseh festő Álmok című festményét ábrázoló csodálatos képet. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Rubens - Négy folyó a paradicsomból, 1000 darab
3 430 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet Rubens híres festménye a Négy folyó a paradicsomból ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Frida Kahlo, Önarckép 1000 darab
3 430 Ft

Készítsen önarcképét a híres Frida Kahlo festőről. Rakd ki a puzzle mind az 1 000 darabját és hozzál létre egy csodaszép képet. A kép gyönyörű dekoráció lehet a belső terekben. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.