X-SAUCE Tubeless javító készlet M-2

X-SAUCE Tubeless javító készlet M-2

Száma: 21521901
Közvetlenül partnerünktől
Lélektelen javítókészlet praktikus dobozban, 5 db 3,5 mm-es kanóccal. További információ
5 600 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.2.20 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.20 - 2023.2.22 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21521901

Leírás

Lélektelen javítókészlet praktikus dobozban, 5 db 3,5 mm-es kanóccal. A készlet tartalmaz kanócot, injektort (csavarhúzóhoz hasonló), kést a felesleges kanóc levágásához és ragasztót.

Ez lehetővé teszi a cső nélküli burkolaton lévő lyuk javítását, amely nagyobb, mint amekkora a burkolatban lévő tömítőanyag, amely elővigyázatosságból gyógyítható. Hatalmas előnye, hogy nem csak a műhelyben, hanem kint a terepen is lehet javítani, és ez egy olyan végleges javítás, amelyhez nem kell visszatérnie az út után. Egyáltalán nem kell levenni a gumikat a kerékpárról!

Eljárás. A kanóc felülete zsírozható gombbal rendelkezik a burkolathoz való jobb tapadás érdekében (a maximális hatás érdekében használja a mellékelt ragasztót, és a kanóc befecskendezésekor tegyen egy kicsit több ragasztót a szúrás területére). Először helyezze a kanócot az injektorba (az injektor a kanóc közepén van), majd helyezze az injektort közvetlenül a burkolaton lévő lyukba úgy, hogy a kanóc mindkét oldala részben (kb. 1 cm) a burkolaton kívül legyen (a burkolaton kijöjjön). Ezután vágja le a kanócot körülbelül 5 mm-re a hüvelytől. A javítás befejeződött.

Ajánlás:

A javítókészletet a nyeregtáskában vagy csak egy mezben hordhatja magával, súlya mindössze néhány gramm. A helytakarékosság érdekében csak tegyen 2db 1,5mm és 3,5mm méretű kanócot és injektort egy kis táskába!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.