Simple Solution Enzimes vizelete tisztító és eltávolító 1l

Értékelés: 4,5 20 értékelés Márka: Simple Solution Katalógus száma: 993433

Simple Solution Enzimes vizelete tisztító és eltávolító 1l

Készítmény a vizelet és szennyeződések eltávolításához. Alkalmas a beszáradt viselethez, segít a megjelölés ellen. További információ

3890
4.5 20

3 890 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 993433

Leírás

Termékleírás

Enzimes vizelete tisztító és eltávolító 1l

  • Speciálisan kifejlesztve a proteinek lebontására a vizeletben

Alkalmas a beszáradt viselethez, segít a megjelölés ellen

  • Használható a szőnyegeken, kárpitokon, kemény padlón
  • Biztonságos használat a házi kedvenceknél és gyereknél, a megfelelő adagolás betartásával

A tisztítókészítmények többsége a piacon tartalmaz mosószereket és foszfátokat, amely elfedi a szagokat illatokkal vagy eltávolítja a szennyeződéseket. De idővel a piszok és a gyulladás visszatér. Simple Solution különbözik a pro-baktérium generáló enzimekkel. Az enzimek aktiválódnak érintkezve a kosszal vagy a gyulladással, majd a pro-baktérium által produkált enzimek lebontja az organikus anyagokat, amely teljes mértékben megsemmisíti a szennyeződéseket. A teljes folt és szag eltávolítás csökkenti a további jelölő vizelést ugyanazon a helyen.

Használat:

Használat előtt távolítsd el a lehető legnagyobb részét a szennyeződésnek, rázd fel a sprayt és teszteled a reakciót a színnel a kevésbé látható helyeken a tisztított felületen. Ne használd bőrön vagy pamuton.

  • Használd a sprayt a piszkos részen, hogy a felület teljes mértékben telített legyen a folyadékkal. Szőnyeg tisztítása esetén 2× nagyobb felületen használd a szert a lehetséges hegek terhelés miatt.
  • Várj 10 percet, míg az enzimek lebontják az organikus fehérjéket. Ezután itasd fel a felesleges folyadékot szövetdarabbal, amely nem színezi be a felületet.
  • Hagyd a helyet természetesen megszáradni (24–48 óra). Száradás után eltűnnek a szagok és szennyeződések.

Ha a helye már megszárad, de a szagok még mindig jelent vannak, valószínűleg a készítmény nem jutott el a szagok forrásához. Használj ismét elegendő mennyiséget, hogy a folyadék eljuthasson a szagok forrásához.

Összetétel:

  • Anionos felületi aktív anyag max. 5%, illatok, desztillált víz, természetes nem patogén baktérium, denaturált etanol.

Figyelmeztetés: Kerüld a szemkontaktust. Ha szembe került öblítsd ki a szemet 15 percig, a probléma további fennállásánál keress orvosi segítséget. A gyermekektől és házi kedvencektől elzárva tartsd.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus riasztó tiszító
Macskáknak igen
Kutya igen
Madár nem
Rágcsálóknak nem
Lovak nem
Űrtartalom 1 l

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.