Bentech GSM Riasztórendszer G06
24 990 Ft

Vezetékmentes GSM rendszer ház, garázs vagy hétvégi lakója biztosítására tolvajok ellen. A riasztásnak 99 zónája van és egy digitális LCD háttérvilágítású kijelzője van órával bővítve. A riasztás cseh nyelven komunikál és működése nagyon egyszerű.

Bentech GSM Riasztórendszer O2
24 990 Ft

Vezetékmentes GSM riasztó O2 a Bentech gyártótól háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel és billentyűzettel. Más GSM riasztásoktól eltérően riasztásokat küldhet, ha áramkimaradás van vagy a tartalék akkumulátor lemerült.

Bentech Riasztórendszer 10C
19 490 Ft

Vezeték nélküli GSM riasztó A BENTECH 10C ideális őre otthonának, házának, irodájának. Nagyon egyszerű telepítés, vezeték nélküli kapcsolat és vezérlés segítségével, cseh nyelven.

Bentech Riasztórendszer G05
24 990 Ft

A szlovák nyelvű intelligens vezeték nélküli BENTECH G05 riasztó megbízhatóan őrzi otthonát, irodáját, garázsát vagy nyaralóját. Interaktív LCD kijelzővel rendelkezik. Ez az egyszerű működtetésű vezeték nélküli riasztás azonnali rendszerváltást tesz lehetővé. A riasztás 99 zónát tartalmaz.

TESLA SecureQ i7 vezeték nélküli GSM riasztó rendszer
31 490 Ft

2 év garancia

Vezeték nélküli riasztó rendszer otthonod megbízható bebiztosítása . Tesla SecureQ i7 beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, valamint Android/iOS rendszerek vezérlésével egy ingyenes alkalmazáson keresztül, SOS gombbal a kulcstartón. Nem igényel semmiféle készüléket, vagy profi beszerelést, intuitív vezérlése felkelti az érdeklődést.