FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
203 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.

TESLA SecureQ i7 - vezeték nélküli mozgásérzékelő
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felismer egy behatolót a rendszer védett területén. A vezeték nélküli mozgásérzékelő alkalmas a Tesla SecureQ i7-re, de más 433 MHz-es rendszerekhez is használható. Az érzékelési szöge 110° vízszintesen és 60 °-kal függőlegesen, a felismerési tartomány pedig legfeljebb 10 m. A legmodernebb technológiát alkalmazza.

LAMAX Tech Shield

LAMAX Tech Shield

Értékelés: 1
60 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli biztonsági rendszer, IP kamerával és WiFi dugaljjal együtt okosotthont alkot, vezérlés sms, alkalmazás vagy vezérlőpanel segítségével, párosítható akár 50 érzékelővel, 50 RFID chippel és 10 távvezérlővel.

LAMAX Tech WiFi csatlakozó a Shield-re
16 990 Ft

Alkalmazásvezérlés, akár 15 SLAVE típusú aljzat csatlakoztatható, be- és kikapcsolás időzítése, egyszerű és világos vezérlés, energiatakarékos és védi a környezetet, valamint a biztonsági rendszerrel a Shield-el és IP-kamerával intelligens otthont hoz létre.

TESLA SecureQ i7 - távirányító
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Távirányító fém változatban gombnyomóval. Alkalmas a Tesla SecureQ i7 vezeték nélküli GSM riasztórendszerhez és más 433 MHz-es rendszerekhez. 4 gomb található a teljes aktiváláshoz, a részleges aktiváláshoz, a rendszer deaktiválásához és az SOS gombhoz.

TESLA SecureQ i7 vezeték nélküli GSM riasztó rendszer
31 490 Ft

2 év garancia

Vezeték nélküli riasztó rendszer otthonod megbízható bebiztosítása . Tesla SecureQ i7 beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, valamint Android/iOS rendszerek vezérlésével egy ingyenes alkalmazáson keresztül, SOS gombbal a kulcstartón. Nem igényel semmiféle készüléket, vagy profi beszerelést, intuitív vezérlése felkelti az érdeklődést.

TESLA SecureQ i7 - vezeték nélküli mozgásérzékelő (ajtó/ablak)
3 690 Ft

A vezeték nélküli mozgásérzékelő alkalmas a Tesla SecureQ i7-re, de más 433 MHz-es rendszerekhez is használható. Az ajtóhoz vagy ablakhoz rögzíti a riasztót, ami 2 cm-nél nagyobb nyitást esetén riasztást okoz. Nagyon alacsony energiafogyasztása és készenléti ideje 12 hónapig tart.

Revogi Smart Sense Csengő
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Revogi Smart Sense Kit készlet kiegészítésre alkalmas különálló érzékelő.