shumee 4 db fekete polietilén pavilonnehezék

shumee 4 db fekete polietilén pavilonnehezék

Száma: 100039385046
Közvetlenül partnerünktől
Ez a 4 pavilonnehezék biztonságos alapot alkot, és ideális pavilonok, előtetők, és napernyők feldőlésének megakadályozására. A pavilonnehezékeket a nagyobb súly elérése érdekében vízzel, homokkal vagy kaviccsal lehet feltölteni, így fokozva a pavilonok stabilitását. A tartós polietilén műanyagból ké További információ
24 481 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.11 - 2021.8.13 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100039385046

Leírás

Ez a 4 pavilonnehezék biztonságos alapot alkot, és ideális pavilonok, előtetők, és napernyők feldőlésének megakadályozására.

A pavilonnehezékeket a nagyobb súly elérése érdekében vízzel, homokkal vagy kaviccsal lehet feltölteni, így fokozva a pavilonok stabilitását. A tartós polietilén műanyagból készült napernyőnehezékek időjárásállóak.

Ezeket a napernyőnehezékeket szerszám nélkül könnyű összeszerelni. A pavilonnehezék két fele körülölel egy pavilonrudat, a két fél pedig rögzítő csavarokkal biztonságosan összekapcsolható. A pavilonnehezék tetején lévő nyíláson keresztül vízzel, homokkal vagy kaviccsal tölthető fel.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: PE (polietilén) műanyag
  • Mérete: 24 × 23,5 × 25 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Feltölthető vízzel, homokkal vagy kaviccsal
  • Csavarokkal a biztonságos rögzítéshez
  • 2,54 – 3 cm átmérőjű rudakhoz alkalmas
  • A szállítmány 4 db pavilonnehezéket tartalmaz
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.