JOKOMISIADA Csavarhúzó dinoszaurusz világ készlet fúrócsavarok ZA4780

JOKOMISIADA Csavarhúzó dinoszaurusz világ készlet fúrócsavarok ZA4780

Száma: 42278082
Közvetlenül partnerünktől
Teremtsd meg az őskori dinoszauruszok világát a darabok összeforgatásával, és játssz a szíved szerint. A készlet darabokat tartalmaz a jól ismert Spinosaurus , a theropoda csoport legnagyobb dinoszauruszának, a legnagyobb húsevő dinoszauruszok egyikének összecsavarozásához. További információ
4 740 Ft
Partnerünktől: Dawid Wójtowicz

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Dawid Wójtowicz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 42278082

Leírás

Teremtsd meg az őskori dinoszauruszok világát a darabok összeforgatásával, és játssz a szíved szerint. A készlet darabokat tartalmaz a jól ismert Spinosaurus , a theropoda csoport legnagyobb dinoszauruszának, a legnagyobb húsevő dinoszauruszok egyikének összecsavarozásához. A készlet biztosan örömet okoz e hüllők minden kedvelőjének. Az építés alapja egy lyukakkal ellátott doboz, amelyhez saját fantáziánk szerint vagy a mellékelt képes útmutató segítségével a készletben szereplő különböző elemeket tudjuk ráfeszíteni. A kreatív téglák segítenek fejleszteni a térbeli képzelőerőt, a kézügyességet és a motoros koordinációt. A gyermeknek a játékon keresztül lehetősége van megtanulni a logikus gondolkodást, a tárgyak kezelését és egymáshoz illesztését. A szülők számára ezek felejthetetlen pillanatok, amelyeket gyermekükkel együtt játszva tölthetnek el.

AKÉSZLET TARTALMA:
- fúrógép (2 AA elemmel működik – 2 × 1,5V – nem tartozék)
- villáskulcs
- 2 bit
- műanyag elemek
- 40 csavar
- 20 kupak
- 20 műanyag csap
- szemes csavarhúzó
- 6 szögvas
- 4 tábla kartonelemekkel
- használati utasítás.

Az építés fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt és a térbeli képzelőerőt, türelemre tanít. Ez kiváló lehetőség a családdal és a barátokkal való közös játékra. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaik között vagy szüleikkel, miközben új készségeket sajátítanak el. A készlet színes, esztétikus dobozban van csomagolva, ideális ajándéknak. Az építőkockák és építőszettek legnagyobb választékát a Jokomisiada üzletben találod. 

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.