Kela Vas serpenyő FERRUM 24 cm KL-11616 KL-11616
Közvetlenül partnerünktől
- anyag: vas – átmérő: 24 cm – magasság: 4,5 cm – rozsdamentes acél fogantyú – sorozat: Ferrum – márka: KELA Gépi kovácsolt serpenyő.
25 140 Ft
Partnerünktől:
TvFit.cz
Partnerünk által szállítva
2024.5.21
személyes átvétellel várhatóan
Átvevőhelyek
2024.5.21 -
2024.5.23
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: TvFit.cz
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
22892847
Leírás
- anyag: vas
- átmérő: 24 cm
- magasság: 4,5 cm
- rozsdamentes acél fogantyú
- sorozat: Ferrum
- Márka: KELA
Gépi kovácsolt serpenyő. Nagyon erős és nehéz kivitel. Nagyon nehéz és nehéz, nagyon erős és nehéz. Ideális steak elkészítéséhez, hús vagy zöldség sütéséhez és grillezéshez, kiváló extrém hővezető képességgel. A Ferrum serpenyők gyártásához használt acél 100%-ban természetes anyag. A serpenyők nem tartalmaznak mesterséges tapadásmentes bevonatot, környezetbarátok és újrahasznosíthatók.
A vas serpenyők minden típusú tűzhelyre alkalmasak, beleértve az indukciós tűzhelyet is, de a használt főzőlapnak nagyobbnak kell lennie, mint a serpenyő átmérője. Ez azt jelenti, hogy a serpenyő nem görbül meg és nem deformálódik a kezdeti égetés során, ami károsítaná és tartósan roncsolná a serpenyőt. Ezt a serpenyőt legjobban gáztűzhelyen lehet használni.
A kovácsoltvas serpenyő a legjobb a grillezéshez. Minél szilárdabb, annál jobb.
A serpenyőt az első használat előtt az alábbi utasításoknak megfelelően ki kell sütni, hogy megakadályozza a tönkremenetelét:
- Mossa ki a serpenyőt egy közönséges mosogatószerrel és forró vízzel.
- mosás után szárítsa meg a serpenyőt
- tegye a száraz serpenyőt a tűzhelyre, és melegítse fel nagyon forróra.
- csak most adja hozzá az olajat
- amikor az olaj felforrósodott, hozzáadjuk a durvára szeletelt nyers burgonyát héjával együtt és bőven megsózzuk.
- a burgonyát jól megsütjük, majd kidobjuk – a megfelelő gőzelvonásról motorháztetővel gondoskodunk.
- a kovácsoltvas serpenyőt a befejezés után mossa ki újra, és törölje át zsírpapírral, hogy a tárolás során ne rozsdásodjon.