Menabo Tetőcsomagtartó tetőkorlátos Menabo BRIO 120cm

Menabo Tetőcsomagtartó tetőkorlátos Menabo BRIO 120cm

Száma: 19825356
Közvetlenül partnerünktől
Az MENABO BRIO 120 cm hosszú klasszikus tetősínhez való keresztrudai minőségi alumíniumból készülnek. Ez a zárható kereszttartó ideális a klasszikus tetősínnel rendelkező járművekhez. A GS/TÜV minőségi tanúsítványnak köszönhetően minőségük igazolt. További információ
33 280 Ft
30 390 Ft
-8%
Partnerünktől: VAPOL CZ

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: VAPOL CZ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19825356

Leírás

Bemutatjuk Önnek a minőségi tetőcsomagtartókat a neves olasz Menabo gyártótól. Ez a Brio nevű modell csúcskialakítást, modern megoldásokat, valamint egyszerű összeszerelést és kezelést kínál.

Rögzítési lehetőségek

A keresztrudak 120 cm hosszúk és praktikus T-sínnel vannak felszerelve. Különféle formájú hosszirányú tetőtartókra szerelheti fel – háromszög alakúra, maximum 45 mm x 60 mm méretűre, kerekre 45 mm átmérőjűre vagy oválisra, legfeljebb 50 mm x 40 mm méretűre (szélesség x magasság). A keresztrudak teherbírása maximum 90 kg, ami nagyobb terhek biztonságos szállítását teszi lehetővé.

Használat és biztonság

Az összeszereléshez használja a mellékelt imbuszkulcsot. A keresztrudak gumiszalaggal lefedhető sínnel rendelkeznek az alsó és felső részükön, hogy további tartókat és tetőboxokat szerelhessen fel Menabo T-csavarokkal vagy klasszikus U-profilokkal és anyákkal. A keresztrudak TÜV-tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja minőségüket és biztonságukat a legszigorúbb szabványok szerint is.

A Menabo hagyományos olasz gyártó minőségi tetőcsomagtartók, vonóhorogra és a jármű hátulsó részére szerelhető kerékpárszállítók, és tetőcsomagtartók kerékpárokhoz, valamint mágneses és klasszikus sítartók, e-bike- és kajaktartók széles választékát kínálja. Minden termék rendelkezik tanúsítvánnyal a Magyar Köztársaság és az Európai Unió közútjain való használathoz.

Próbálja ki a MENABO BRIO 120 cm-es kereszttartókat, és győződjön meg a kiváló minőségükről és praktikumukról.

Hossz: 120 cmT-sín: IgenHáromszög: max. 45 mm x 60 mmKerek: max 45 mmOvális: max 50 mm x 40 mm (szélesség x magasság) li>Teherbírás: 90 kgSzett súlya: 3,2 kg

Univerzális keresztlecek alkalmazási táblázata

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.