Swix síbot Quantum Six Just Click RCQ60-C0-155

Márka: Swix Katalógus száma: 1288660005

Swix síbot Quantum Six Just Click RCQ60-C0-155

Könnyű és erős kompozit síbot, mely ideális kondícióban levő síelők számára. A Swix Quantum Six Just Click RCQ60-C0 ötvözi az átlag feletti könnyűséget és erőt. A bot speciális hurokkal felszerelt, Just Click technológiával, mely lehetővé teszi, hogy a hurkot bármikor könnyen lekapcsolhassuk a botról. A bot az RDTR versenysorozatból származó, 10 mm-es átmérőjű kosarakkal és ellenálló, mű parafából készült fogantyúkkal ellátott, mely jól illeszkedik a kézbe. További információ

14790

14 790 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 21 390 Ft, Megtakarítás: 6 600 Ft (30 %)

Katalógus száma: 1288660005

Leírás

Termékleírás

Swix Quantum Six Just Click RCQ60-C0

Magas minőségű** kompozit síbot** mely a Swix márka verseny sorozatával egy technológiát használ. A bot szára 60%-ban karbon HS szálat tartalmaz, mellyel eléri a kellemesen alacsony tömeget és emellett a magas keménységet. A kényelmes fogásért ellenálló, mű parafából készült fogantyúval és Just Click technológiát használó hurokkal ellátott, mely lehetővé teszi a hurok könnyű eltávolítását. A bot kosara az RDTR verseny sorozatából származik, átmérője 10 mm. 

Tulajdonságok:

  • A bot szára 60%-ban karbon HS szálakból tevődik össze
  • A bot nagyon könnyű és erős
  • Just Click hurokkal ellátott a könnyű lekapcsolásért
  • Az RDTR verseny sorozatból származó kosarak 10mm-es átmérővel
  • Mű parafából készült fogantyú

Műszaki paraméterek

Anyag karbon/Al öntvény
Fogódzó anyaga Mű parafa
Tömeg 212 g

Paraméterek

%2% paraméterei

Hosszúság 155 cm
Szín

Szín

fekete / kék
Anyag szén / aluminium ötvözet

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.