Bliz Flow
40 490 Ft

Modern síszemüveg megkülönböztető dizájnnal. A Bliz Flow kiváló minőségű dupla üvegezéssel rendelkeznek, amelyek páramentesítéssel vannak ellátva A szemüveg 100 % -ban védelmet nyújt az UVA és az UVB káros sugárzás ellen. A kényelmet a három puha szivacsréteg biztosítja, amelynek az oldala kifinomult OTG nyílásokkal rendelkezik a dioptriás szemüvegek szárához.

Relax Feelin síszemüveg

Relax Feelin síszemüveg

Értékelés: 5
17 490 Ft 15 990 Ft

Ez a síszemüveg Antifog homályosodás-gátló és befagyást gátló felületkezeléssel ellátott látómezővel rendelkezik. Egy állítható, szilikon csúszásgátló elemekkel kiegészített pánt is a szemüveg részét képezi. A Relax Feelin síszemüveg 100 %-os UV védelmet biztosít.

Alpina Sports Pheos QMM Black Matt
52 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.

Alpina Sports Big Horn HM black matt
39 990 Ft

** Síszemüveg Multi Mirror rendszerű** tükrös hatással még jobbvédelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az Alpina Sports Big Horn HM minimalista keret, amelynek hála maximális látómezőhöz juthatsz, valamint még jól is néz ki. A** szférikus lencséknek** köszönhetően világos panoramatikus kilátást biztosít.

Alpina Sports Granby HM síszemüveg
38 990 Ft

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel ellátva, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Granby HM tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Atomic Count Stereo

Atomic Count Stereo

Értékelés: 5
48 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a rendkívül minőségi síszemüveg ideális az All-mountain síeléshez. Atomic Count Stereo kettős, homorú üveggel és tükrös lencsével. Nagy előnye az OTG nyílás, mely lehetővé teszi a dioptriás szemüveg kényelmes viselését.

Salomon Juke
14 490 Ft

Gyermek síszemüveg 100 % UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Széles látómezőjű cilinderes üvegekkel rendelkeznek. Az OTG technológiának köszönhetően kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel. Salomon Juke szilikon szalaggal van felszerelve, hogy pontosan a helyén maradjon.

Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue
38 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg 100% UVA és UVB sugárzás elleni védelemmel. Szférikus üveg Max Vision-nel, ami jobb látószöget biztosít. A Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue habbal vannak ellátva, ami hatékonyan vezeti el a nedvességet az arctól. Széles szilikon hevederrel van felszerelve.

Bliz Nova Matt Pink Brown w Blue Multi Cat.2 - 39168-FH
36 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg nyílásokkal rendelkezik, melyek kompatibilitást biztosítanak a dioptriás szemüveggel. Párásodás elleni dupla üveggel ellátva, amely véd az UVA és az UVB sugarak ellen. Bliz Nova Matt Pink Brown w Blue Multi Cat.2 – 39168-FH dupla szilikonszalaggal a sisakra való még biztosabb felfogatásra.

Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 - 39129-04
36 990 Ft
Ingyen szállítás

síszemüveg nyílásokkal rendelkezik, melyek kompatibilitást biztosítanak a dioptriás szemüveggel. Párásodás elleni dupla üveggel ellátva, amely véd az UVA és az UVB sugarak ellen. Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 – 39129–04 dupla szilikonszalaggal a sisakra való még biztosabb felfogatásra.

Oakley LM Blockography Dark Brush w/PrizmJdeGBL
57 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A síszemüveg Prizm technológiával rendelkezik a maximális kontrasztért és a kiváló láthatóságért. Az Antifognak hála az üveg nem párásodik be. A legtisztább Plutonite polikarbonát lencsékkel ellátott. Az Oakley LM Blockography Dark Brush w/PrizmJdeGBL a csomagolásban tokot tartalmaz.

Bollé Nevada
35 490 Ft

Modern síszemüveg. A Bollé Nevada dupla szellőzésű üveggel rendelkezik, amelyek tökéletesen izolálnak és kiváló optikai minőséget biztosítanak. A Wide Field of View technológia gondoskodik arról, hogy a lejtőn soha nem veszíted el az áttekintést arról, hogy mi történik körülötted. A szemüveg kifejezetten a párásodás minimalizálására lett tervezve.

Alpina Sports Challenge 2.0

Alpina Sports Challenge 2.0

Értékelés: 2
30 990 Ft

Síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a faggyal szemben és 20 %-kal javítja a látási viszonyokat ködben. A csúszásmentes szalag biztosítja, hogy a szemüveg mindig a helyén maradjon. Alpina Sport Challenge 2.0 DH szövet borítóval vannak forgalmazva.

Alpina Sports Scarabeo MM

Alpina Sports Scarabeo MM

Értékelés: 1
34 490 Ft 31 990 Ft

Az **Alpina Scarabeo MM ** stílusos síszemüvegek egyszerű formán és a ** Multi Mirror ** technológiával készült tükörüvegen alapulnak **. Speciális szellőzőrendszer az üveg bepárásodásának minimalizálása érdekében.

Alpina Sports Big Horn QVM black matt
74 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Sports Big Horn QVM black matt a minimalista keretének köszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.

Alpina Sports Estetica QHM síszemüveg, fekete, A7245.8.32
63 790 Ft 60 990 Ft
Ingyen szállítás

Dizájnos síszemüveg minimalista kivitelben, Quattroflex, Hicon és Mirror tükörlencsék rendszerével. A lencsék lehetővé teszik a színek és a kontrasztok jobb érzékelését. Az Alpina Sports Estetica QHM, fekete, A7245.8.32 csökkenti a szem fáradtságát és javítja a látási viszonyokat ködben (akár 20%-kal). A szférikus lencsék tiszta vízszintes képet biztosítanak. Kombinálható dioptriás szemüveggel.

Alpina Sports Granby QHM síszemüveg, fekete, A7212.8.33
63 790 Ft 60 990 Ft
Ingyen szállítás

Minőségi síszemüveg precíz kivitelben, Quattroflex, Hicon és Mirror tükörlencsék rendszerével. A lencsék lehetővé teszik a színek és a kontrasztok jobb érzékelését. Az Alpina Sports Granby QHM, fekete, A7212.8.33 csökkenti a szem fáradtságát és javítja a látási viszonyokat ködben (akár 20%-kal). A szférikus lencsék tiszta vízszintes képet biztosítanak. Kombinálható dioptriás szemüveggel.

Alpina Sports Pheos S HM síszemüveg, fehér, A7214.8.14
39 690 Ft 37 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg Doubleflex rendszerrel és Hicon lencsével. A szemüveg lencséi narancssárga színűek, így jobban megkülönböztetheted a hófelület egyenlőtlenségeit. Az Alpina-Sport Pheos S HM, fehér, A7214.8.14 a puha párnázásnak köszönhetően kényelmes viselet. Jól tartó csúszásgátló szalaggal van ellátva.

Alpina Sports síszemüveg Nakiska HM
31 190 Ft 29 990 Ft

Síszemüveg saját Thermoblock hőszigetelő réteggel és tükrös üveggel, ami véd a fagy ellen, és növeli a ködben való látás viszonyokat akár 20 %-al. Puhán párnázott a kényelmes viseletért. Az Alpina Sports Nakiska HM síszemüveg csomagolásának részét képezi a textil tartó.

Alpina Sports síszemüveg Scarabeo JR HM, fekete, A7257.8.33
24 090 Ft 22 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

síszemüveg Thermoblock szigetelő réteggel ellátott, amely véd a fagytól és 20% -kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal felszerelt, amely mindig a megfelelő helyen tartja a szemüveget. Az Alpina Sports Síszemüveg Scarabeo JR HM, fekete, A7257.8.33 egyedi szellőzőrendszerrel ellátott.

Alpina Sports síszemüveg Scarabeo S HM, fehér, A7261.8.12
26 890 Ft 25 990 Ft
Ingyen szállítás

síszemüveg Thermoblock szigetelő réteggel ellátott, amely véd a fagytól és 20% -kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal felszerelt, amely mindig a megfelelő helyen tartja a szemüveget. Az Alpina Sports Síszemüveg Scarabeo S HM, fehér, A7261.8.12 egyedi szellőzőrendszerrel ellátott.

Bliz FLOW
36 990 Ft

Szellőztetett kerettel ellátott síszemüveg páramentes kezeléssel a BLIZ márkától. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Dupla 40 mm-es heveder szilikonnal. Védőtáska mellékelve. Vényköteles, dioptriás szemüveg viselésének lehetősége. A FLOW modell dupla tükörüvegekkel rendelkezik.

Bliz RAVE
36 990 Ft

Szellőztetett kerettel ellátott síszemüveg páramentes kezeléssel a BLIZ márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Dupla-es heveder szilikonnal. Védőtáska mellékelve. Vényköteles, dioptriás szemüveg viselésének lehetősége. A RAVE modell dupla tükörüvegekkel rendelkezik.

Bollé FREEZE PLUS fekete, rózsaszín szilikonmező-20%
21 390 Ft 16 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg P80 Plus/Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő 3. sz. kategória Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kinézetért. FREEZE PLUS modell, fekete, rózsaszín látómező, olasz dupla üveg szellőzéssel.

Bollé MADDOX fekete, világoskék lencsével-16%
36 990 Ft 30 990 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 1. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Kétrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A MADDOX fekete modell, világoskék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé NEVADA fekete, kék lencsével-16%
71 090 Ft 59 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától LTS technológiával, ami biztosítja lencsék gyorsabb besötétedését és kivilágosodását. 1 – 3. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Háromrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A NEVADA fekete modell, kék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé NEVADA SMALL fehér, kék lencsével
42 690 Ft 36 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg a Bollé márkától P80 Plus/Carbo Glass technológiával, ami csökkenti a lencsék karcolódását és bepárásodását. 2. kategóriás 100 % UVA és UVB szűrő Háromrétegű hab külső fleece felülettel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes kilátásért. A kisebb méretű NEVADA SMALL fehér modell, kék lencsével, olasz dupla üveggel és szellőzéssel rendelkezik.

Bollé REEZE PLUS-15%
22 590 Ft 18 990 Ft

Síszemüveg P80 Plus / Carbo Glass technológiával a ködösödés és a karcolás ellen a Bollé márkától. 100% UVA és UVB szűrő kategória, 3. sz. Háromrétegű hab egy külső gyapjúréteggel az extra kényelem érdekében. Double Lens technológia a tökéletes látásért. Model FREEZE PLUS modell, olasz dupla üvegezéssel rendelkezik, szellőzéssel.

Giro Method
49 090 Ft 45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg cilinderes üveggel rendelkezik Vivid technológiával, amelyek csökkentik a szem fáradtságát és fokozzák a kontrasztokat. A speciális Antifog bevonat megakadályozza a túlzott párásodást Giro Method csomagolásában 2 üveg található, amely másodpercek alatt kicserélhető.

Relax Síszemüveg Jet Strike
16 290 Ft 14 990 Ft

Minőségi síszemüveg ideális sípályára. A Relax Strike HTG62 DURAMAX tartós polikarbonát lencsével és 100% UV-védelmi szűrővel rendelkezik. Az OTG szerkezetnek köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.