Softshell nadrág

Legnépszerűbb termékek

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM, 86/ 92, fekete
6x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM

7 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kisgyermek softshell nadrág keskeny slim szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo Street lány softshell nadrág gyapjúval, 98-104, antracit
22x

Unuo Lány softshell nadrág gyapjúval Virágok

9 290 Ft

Lány nadrág puha és meleg gyapjúból. Magas elasztikus kötött alkalmazkodik az alakhoz, és biztosítja, hogy a hátsó rész se legyen hideg. Az Unuo lány softshell nadrágja gyapjúval nemcsak a városi dzsungelben, hanem a természetben is használható.

Forgalmazó: MALL
Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR, 98/ 104, fekete
1x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR

9 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kisgyermek softshell nadrág normál regular szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon 104/ 110, fekete
1x

Unuo Fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon

14 290 Ft

Az Unuo márkájú fiúk softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag kellemesen meleg, meleg "Double fleece” gyapjúval készült béléssel.

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok 98/104, kék
2x

Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok

9 990 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg polár anyaggal van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készült. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális.

Forgalmazó: MALL
Unuo Kisgyermek softshell nadrág bélés nélkül Virág, 86/92, rózsaszín
1x

Unuo lánygyermek softshell nadrág szigetelés nélkül, Virágok

7 290 Ft

Az Unuo márkájú lány kisgyermek softshell nadrágja kissé meleg, ugyanakkor szélálló. Tökéletesen véd a beázástól, és a gyermekeddel együtt nől, bővíthető. A szabás vékony, ezért vékony vagy pelenkás gyermekek számára is alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Unuo kislány softshell hónadrág derékvédővel - Metricon, 80/86, fekete

Unuo Csecsemő kislány softshell hónadrág derékvédővel - Metricon

10 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Unuo márkájú kislányok softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag meleg bárány gyapjúra hasonlító anyagból és újrahasznosított PET palackokból készült.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány softshell nadrág bélés nélkül Virágok, 98/104, rózsaszín
2x

Unuo Lány softshell nadrág bélés nélkül Virágok

9 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Lány softshell nadrág az Unuo márkától, amely tökéletesen követi a test vonalát, így kiváló hőszigetelő. A nadrág felhúzható és a rendkívül rugalmas kötött anyagnak hála könnyen alkalmazkodik. A nadrág regular szabású.

Forgalmazó: MALL
Unuo lány softshell nadrág bélés nélkül, Egyszarvú, 98/104, rózsaszín
1x

Unuo Gyerek softshell nadrág bélés nélkül, Egyszarvúak

9 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Unuo márkájú gyermekek softshell nadrágja jól illeszkedik, így tökéletesen látja el hőszigetelő funkcióját. A nadrágnak van egy praktikus gumiszalagja, amelynek köszönhetően "fel lehet emelni” ha vízen halad át, de alkalmazkodik a gyorsan növekvő gyermekekhez is.

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág bélés nélkül Kutyák, 98/104, kék

Unuo Gyermek softshell nadrág bélés nélkül Kutyák

9 490 Ft

Gyermek softshell nadrág az Unuo márkától, amely tökéletesen követi a test vonalát, így kiváló hőszigetelő. A nadrágban egy praktikus gumi található, melynek köszönhetően „felhúzható” vízzel érintkezés esetén, vagy állítható a gyermek növekedése során.

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Cool, 98/104, sötétkék

Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Cool

12 890 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg polár anyaggal van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készült. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális

Forgalmazó: MALL