Firefly Avengers - Thor, Light and Sound, világító és beszélő fogkefe, 3r +

Firefly Avengers - Thor, Light and Sound, világító és beszélő fogkefe, 3r +

Száma: 100041472038
Közvetlenül partnerünktől
Kézi fogkefe Avengers Light & Sound 3 éves kortól gyermekeknek A szájhigiéné mindennapi gondoskodása a gyermekek kötelessége, amelyet általában megpróbálnak elkerülni. A rendszeres szájhigiénia azonban befolyásolja fogaik egészségét. A probléma megoldására a Firefly termékek változatos sorozata További információ
2 830 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100041472038

Leírás

  • A világító és beszélő fogkefe megvédi a finom gyermekek fogait a káros fogak romlásától és gondoskodik az íny egészségéről. -A színes és dizájn fogkefe serkenti a gyermek érdeklődését a fogmosás iránt, és ezáltal ápolja a szokásos napi szájhigiénét. – Hatékonyan tisztítja a fogakat és a fogak közötti réseket. – A kefe fogantyúja úgy van kialakítva, hogy könnyen elhelyezhető legyen. – Ideális az utazáshoz is. – 3 éves kortól alkalmas. – Hangok angolul. – Termék védőcsomagolásba csomagolva. Figyelem: Ez nem elektromos fogkefe.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.