SENCOR SOX 001

SENCOR SOX 001

Száma: 1126171
A Sencor SOX 001 pótfej kompatibilis SENCOR SOC 1×, SOC 2× és SOC 3× fogkefékkel. Alkalmas mindennapos fogmosásra, több lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe és nagyon egyszerűen cserélhető. További információ
4 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1126171

Leírás

Tulajdonságok

  • W-alak két fog egyidejű tisztítására – A tisztító sörték speciális, W-alakú vágásának köszönhetően a tisztító erő ideálisan két fogra is kiterjed. Ez a vágás garantálja az egyébként nagyon nehezen hozzáférhető fogak közti tér tisztítását is.
  • Több lepedéket távolít el, mint az átlagos kézi fogkefe – A SENCOR fogkefe sörtéinek formája és szonikus technológiája sokkal hatékonyabban távolítja el a fogakról a lepedéket, mint a kézi fogkefe. Helyes tisztítás esetén minden egyes fog 2500-szorosan meg van kímélve.
  • Alkalmas mindennapos fogmosásra – A fej mindennapos használathoz van igazítva. A finom szálak támogatják a fogíny regenerálódását, és segítenek megelőzni a fogászati betegségeket.
  • Nagyon könnyen cserélhető – A fogkefe szerelési szerkezete lehetővé teszi a nagyon egyszerű cserét és kezelést, a pótfejek többszörös cseréje esetén is.
  • 4 darabos kompakt csomagolás – A kompakt csomagolás 4 darab pótfejet tartalmaz. Az egyes fejek sörtéi más színűek, így a családban mindenki kiválaszthatja a kedvencét.
  • Kompatibilitás – A SENCOR Sonic Protection fejek kompatibilisek minden SENCOR Sonic Protection SOC 1×, 2× és 3× fogkefével.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.