SENCOR SOX 001

Értékelés: 4,7 53 értékelés Márka: SENCOR Katalógus száma: 1126171

SENCOR SOX 001

A Sencor SOX 001 pótfej kompatibilis SENCOR SOC 1×, SOC 2× és SOC 3× fogkefékkel. Alkalmas mindennapos fogmosásra, több lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe és nagyon egyszerűen cserélhető. További információ

4790
4.7 53

4 790 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1126171

Leírás

Termékleírás

Tulajdonságok

  • W-alak két fog egyidejű tisztítására – A tisztító sörték speciális, W-alakú vágásának köszönhetően a tisztító erő ideálisan két fogra is kiterjed. Ez a vágás garantálja az egyébként nagyon nehezen hozzáférhető fogak közti tér tisztítását is.
  • Több lepedéket távolít el, mint az átlagos kézi fogkefe – A SENCOR fogkefe sörtéinek formája és szonikus technológiája sokkal hatékonyabban távolítja el a fogakról a lepedéket, mint a kézi fogkefe. Helyes tisztítás esetén minden egyes fog 2500-szorosan meg van kímélve.
  • Alkalmas mindennapos fogmosásra – A fej mindennapos használathoz van igazítva. A finom szálak támogatják a fogíny regenerálódását, és segítenek megelőzni a fogászati betegségeket.
  • Nagyon könnyen cserélhető – A fogkefe szerelési szerkezete lehetővé teszi a nagyon egyszerű cserét és kezelést, a pótfejek többszörös cseréje esetén is.
  • 4 darabos kompakt csomagolás – A kompakt csomagolás 4 darab pótfejet tartalmaz. Az egyes fejek sörtéi más színűek, így a családban mindenki kiválaszthatja a kedvencét.
  • Kompatibilitás – A SENCOR Sonic Protection fejek kompatibilisek minden SENCOR Sonic Protection SOC 1×, 2× és 3× fogkefével.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.