WATERPROOF Szárazruha D7X Nylontech, női

WATERPROOF Szárazruha D7X Nylontech, női

Száma: 8947013
Közvetlenül partnerünktől
A szárazruhák fő választéka a haladó búvárközösségben. További információ
1 021 595 Ft
Partnerünktől: Diveland HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Diveland HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8947013

Leírás

A bevezetése óta a Waterproof D7 a haladó búvárközösség választott búvárruhája. Bár a Waterproof D7 egy modern és rendkívül jól teljesítő búvárruha volt, a Waterproof K+F részlege úgy döntött, hogy jelentős átalakítást hajt végre. A közelmúltbeli fejlesztések az anyagok és a jobb polimerek terén lehetővé tették a Waterproof D7 koncepció finomítását.

A változtatások célja, hogy a kihívásokkal teli környezetben is élvezetesebbé és könnyebbé tegye a búvárkodást. Nylotech, egy új anyag, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy puhább, de kopásállóbb legyen. A Nylotechet kopásvizsgálatnak vetették alá (200 000 dörzsölés) a Martindale-módszerrel az SS-EN ISO 12947–2: 2017 szerint.

A formázott és karcsúbb szabású, kevésbé terjedelmes szárazruhát eredményez. Új, hosszabb és ívelt cipzár, amely a vállon magasabban helyezkedik el, ami javítja a felsőtest mozgását, és könnyű ki- és beöltözést biztosít a búvárkodás általános élményének fokozása érdekében. A cipzárat egy továbbfejlesztett #10-es külső cipzár védi, szövet hátlappal a búvárruha funkcionalitása és a búvár biztonsága érdekében.

A csuklótömítések kör alakú SI TECH QCS rendszerrel rendelkeznek, amelyet az ULTIMA száraz kesztyűrendszerhez optimalizáltak.

A továbbfejlesztett csizma egy újonnan kutatott és szigorúan tesztelt gumiformulát használ. Ezen kívül a többi külső kiegészítő, mint például a zsebek és a kopási területek is megérdemelt ráncfelvarrást kaptak, így a Waterproof D7X a legfejlettebb szárazruha a piacon.

Nylotech – egy újonnan kifejlesztett anyag, puhább és erősebb, mint valaha. Kopásvizsgálat (200 000 súrlódás) a Martindale-módszerrel az SS-EN ISO 12947–2: 2017 szerint. Egyszerű varrás és egyszeri ragasztás a jobb mobilitás érdekében.

Anatómiai formázás vékonyabb szabással – A D7X modell vékonyabb és kevésbé terjedelmes, mint a korábbi D7 PRO modell. Minden kritikus, a mobilitással kapcsolatos rész, mint például a karok, lábak és törzs anatómiailag lett kialakítva a mozgásszabadság növelése érdekében.

SI TECH – A nyak az SI TECH QUICK NECK rendszerrel és WP szilikon nyaktömítéssel rendelkezik. Rendkívül kényelmes és könnyen cserélhető. A latex és neoprén tömítések szintén kompatibilisek.

SI TECH QCS gyűrűrendszer – Az Ultima száraz kesztyűrendszer használatára optimalizált SI TECH QCS gyűrűrendszerrel van felszerelve. A WP szilikon tömítések előre telepítve vannak. Rendkívül kényelmes és könnyen cserélhető. A latex tömítések is kompatibilisek.

Warmneck – A Waterproof egyedülálló Warmneck megoldása a víz nyak körüli mozgásának csökkentésével tartja melegen. Vízleeresztő szelepekkel és tépőzáras fülekkel ellátott.

Kettős átalakítható tápzsebek – A bővíthető, nagy teherbírású zsebek segítségével könnyedén választhat a nagy kapacitású vagy a vékony profilú zsebek között. 10%-kal kisebb, mint a D7 PRO, és fedélfogantyúval, Aisi 316 rozsdamentes acél D-gyűrűvel és dupla hurokkal rendelkezik.

Anatomic Kevlar® megerősített bakancs – a tartósság és a teljesítmény legjobb kombinációja érdekében ívelt, új, keményen tesztelt gumiformulával készült. Kevlárral megerősített elülső lábfej. Beformázott horgonypánt.

Kevlar® megerősített térdpárnák – Katonai minőségű DuPont™ Kevlar® megerősített térdpárnák.

Teleszkópos törzs – Az új tervezésű merevítők és az állítható törzsrendszer lehetővé teszi a búvár számára, hogy a ruhát saját ízlésére szabja.

Hosszú és ívelt tépőzár – Hosszabb és ívelt a könnyebb belépés és a jobb felsőtest mozgása érdekében.

Erős cipzárborítás – #10-es külső tekercses cipzár szövet hátlappal a tépőzár védelmére.

Griffes ülés – A poliuretán dombornyomás csúszásmentes fogást és kopásvédelmet biztosít.

SI TECH szelepek – Forgó beömlőszelep és állítható automatikus kimeneti szelep. Az SI TECH által biztosított.

WARM CUFFS – A karok levehető meleg mandzsettával rendelkeznek, hogy minimalizálják a csukló hőveszteségét. Egyszerűen helyezze a kesztyűt a mandzsetta alá, és zárja be.

Préselt tépőzáras hurkok – A Warmneck és a Warm Cuffs mandzsetták befogadásához a Waterproof japán plüssel ellátott, öntött TPE hurkokat használ a maximális tartás és a jó megjelenés érdekében.

Tartalmaz egy cserekészletet a WP szilikon tömítésekből – Tartalmaz egy extra szilikon csuklótömítést és egy extra szilikon nyaktömítést.

Műanyagmentes csomagolások – 100%-ban műanyagmentes, összhangban azzal az elképzelésünkkel, hogy ne kerüljön több műanyag az óceánokba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.