Banquet Szemeteskosár rozsdamentes TWIZZ 3 l
2 590 Ft

2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BANQUET TWIZZ egy rozsdamentes szemeteskosár, mely minden háztartásban jól mutat. Méretéből fakadóan ideális a fürdőszobába, konyhába vagy a dolgozószobába is.


Banquet Soliste New 12L Pedálos szemetes
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet Soliste New egy pedálos szemetes elegáns és egyszerű kialakítással. Praktikus kialakítása és 12 literes űrtartalma otthona hasznos kiegészítőjévé teszi. Fedele és alja műanyagból készült, valamint stabil és megbízható.


Banquet Twizz 2db-os szemetes készlet
6 950 Ft

6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet Twizz szemetesek nagyon praktikus, letisztult és esztétikus kialakításúak. A csomag tartalma egy 12 és egy 3 literes darab. A nagyobb kiválóan használható kisebb konyhákba, irodákba, dolgozószobákba, míg a kisebb leginkább fürdőszobai használatra készült. Rozsdamentes acél borításuk, erős acélpedáljuk tartóssá teszi őket. Kitűnő záródásuk miatt a kellemetlen szagok nem juthatnak ki belőlük.


Banquet TWIZZ Szemetes szett, 5 + 20 l
11 290 Ft

Banquet TWIZZ szemetes szett ideális választás azoknak, akik szeretnék, ha két helyiségben hasonló megjelenésű szemetesük lenne. Megjelenésük modern és letisztult, egyszerűen tisztíthatóak. 5 és 20 literes űrtartalommal rendelkeznek, anyaguk kiváló minőségű rozsdamentes acél és műanyag.


Banquet Twizz Pedálos szemetes, 12L
6 190 Ft

Banquet Twizz pedálos szemetes kitűnő választás dolgozószobákba és irodákba. Egyszerű, elegáns külseje biztosítja, hogy sehonnan ne tűnjön ki, szinte beleolvad a bútorzatba. Acélpedálja tartós és erős, a fedél könnyen kezelhető vele. A kitűnő záródás miatt a kellemetlen szagok nem juthatnak ki.


Banquet Szemetes kosár rozsdamentes TWIZZ 5 l
3 790 Ft

3 490 Ft

BANQUET TWIZZ rozsdamentes szemeteskosár, mely minden háztartásban ideális. Méreteinek köszönhetően a fürdőszobában, konyhában vagy a dolgozószobában is használható. Ideális irodába is.