Bellissima Az Imetec hajszárító, BHD1 1000 REVOLUTION, 2000W

Márka: Bellissima Katalógus száma: 100024613528

Közvetlenül partnerünktől

Bellissima Az Imetec hajszárító, BHD1 1000 REVOLUTION, 2000W

Teljesítmény 2000 W-ig – exkluzív hajszárító REVOLUTION PRO BHD1 1000 automatikus forgással az Imetec márkanév
További információ

20625

20 625 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100024613528

Leírás

Termékleírás

Kiválóan felszerelt Imetec márkanév, amelynek forradalmi diffúzora van automatikus forgással , amelynek köszönhetően a volumenes frizurák létrehozása könnyebb és még gyorsabb, mint valaha.
A modell nagy előnye a ionizációs technológia , amelynek köszönhetően a haja egészséges és természetesen fényes lesz. Van még egy koncentrátor is a maximális pontosság érdekében .
Természetesen értékelni fogja és gyakran használja a hideg levegő fújásának funkcióját, amely biztosítja az újonnan létrehozott frizura gyors és hatékony rögzítését.
A legkényelmesebb kezelést egy két méter hosszú kábel és egy eltávolítható hajrács biztosítja. Ennek köszönhetően a készülék tisztítása pillanatok alatt kérdés lesz.
Forradalmi diffúzor :
Ez a modell forradalmi diffúzorral van felszerelve, automatikus forgással. fúvókával van ellátva, amely lényegesen nagyobb mennyiségű és gyorsabb száradást eredményez a hajtól egyenesen a gyökerektől, miközben fenntartja a hajvégek hidratálódását, hogy azok ne sérüljenek meg. A hő enyhén áthatol a hajszálak között és garantálja a egyenletes levegőeloszlást . Ez hatékonyabbá, és még kellemesebbé teszi a szárítást.
hajionizáció
:
A negatív ionok miatt a víz nagy cseppjei a hajra apróbbra bomlanak. Ha a csepp kisebb, akkor több víz felszívódik, és a haj gyorsabban kiszárad. Ugyanakkor több vizet juttatunk a szőrtüszőkhöz, amelynek védő és simító hatása van. Több fény tükröződik a sima felületről, így a haj fényesebbnek tűnik. Ez a technológia elősegíti a haj hullámosodásának és statikus töltésének csökkentését is .
Könnyű karbantartás :
A 2 méter hosszú tápkábel és a függőhurok a készülék maximális tárolását és rugalmasságát biztosítják. A kivehető levegő bemeneti rács megkönnyíti a hajszárító tisztítását a portól és a szennyeződésektől.
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 245mm, magasság: 308mm, hosszúság: 124mm
A teljes termék tömege: 876.0 g


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.