Le Toy Van Coffee and tea to go 2 db

Le Toy Van Coffee and tea to go 2 db

Száma: 25487006
Közvetlenül partnerünktől
Tea és kávé elvitelre, vagy elvitelre. Ez az aranyos italkészlet sokoldalúan felhasználható, elfér a gyermekkonyhákban és az árusító standokon, természetesen önmagában is szolgál. További információ
6 000 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25487006

Leírás

Tea és kávé elvitelre, vagy elvitelre. Ez az aranyos italkészlet sokoldalúan felhasználható, elfér a gyermekkonyhákban és az árusító standokon, természetesen önmagában is szolgál. Élethű kivitelben, mindkét csésze fedővel és egyedi logóval rendelkezik. A gyerekek felnőttet játszhatnak a saját to-go italukkal. A Le Toy Van Honeybake termékcsalád többi termékéhez tökéletesen illeszkedik, a műanyagmentes játék fenntartható fából készült, és nem mérgező, vízbázisú festékkel festették. Játékok céllalA Le Toy Van minden játékát céllal készítik – hogy sokáig tartson. Képzett kézművesek tervezték szeretettel, etikus gyakorlatok és fenntartható anyagok felhasználásával, amelyek kíméletesebbek a bolygónkhoz. Főbb jellemzők: etikusan fenntartható FSC fából készült, a legmagasabb szabványok szerint tesztelvenem mérgező, vízbázisú festékkel festvekreatív és fantáziadús szerepjátékra ösztönöz Segíti a kisgyermekkori fejlődést Honeybake kollekció: A kollekcióban található játékok felfedezésre alkalmasak, segítik a gyermekek fantáziájának, szociális és verbális készségeinek, valamint kognitív funkcióinak fejlődését. A hagyományos design modern részletekkel biztos, hogy szórakoztatja a gyerekeket. A Honeybake a Le Toy Van kollekciója, amely a legtöbb díjat nyerte el, a design, a minőség, a biztonság, valamint az oktatási és játékérték miatt. A márka és az FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvány garantálja, hogy a termék előállításához felhasznált fát nem illegálisan kitermelték, és fenntartható vagy természetbarát módon kezelt erdőkből származik, ahol szigorú környezetvédelmi és szociális követelményeket tartanak be. Az FSC címke egy terméken azt jelenti, hogy az Ön vásárlása hozzájárul az erdők védelméhez, és támogatja a fenntartható, felelős vagy természetbarát gazdálkodást, amely stabilabbá, egészségesebbé, természetes fajösszetételűvé teszi erdeinket, és jobban ellenáll az éghajlatváltozás negatív hatásainak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.