DUVLAN  Seton szobakerékpár
103 900 Ft

69 900 Ft

A Duvlan Seton szobakerékpár egy mágneses szobakerékpár, amely 6 kg-os lendkerékkel rendelkezik, így garantált a csendes és sima működés. 8 fokozatú manuális terhelésvezérléssel, állítható üléssel és kormánnyal rendelkezik. Otthoni használatra alkalmas.


DUVLAN  Omaha spinning kerékpár
139 899 Ft

111 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A 20 kg-os lendkerékkel rendelkező Omaha spinning kerékpárnak köszönhetően egy nagyon intenzív otthoni edzésben lehet része. A vízszintes és függőleges irányban állítható ülés minden felhasználóhoz alkalmazkodik. A kerékpár csendes működését a kiváló minőségű


DUVLAN  Clay Ergo szobakerékpár
110 900 Ft

80 900 Ft
+ ingyen szállítás

A DUVLAN Clay Ergo szobakerékpár a 6 kg-os lendkerék és az előre beállított programnak köszönhetően ideális kiegészítőként szolgál az otthoni környezetben. A rendkívül csendes működésnek köszönhetően az edzés ezen valódi élmény lesz.


Diadora  Racer 22 Szobakerékpár
147 900 Ft
+ ingyen szállítás

 Racer 22-  variálható kormányának és ülésének köszönhetően egyszerűen beállíthatja gépét közvetlenül a saját karakterére.


Diadora  Swing Evo szobakerékpár
61 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeresse meg a gyakorlatot a Diadora Swing Evo-val. A mágneses fékrendszer és a 4 kg-os lendkerék jól képzett edzést biztosítanak. 8 fokos terhelhetőség áll rendelkezésre.