SodaStream DUO Black

SodaStream DUO Black

Száma: 31870754
Teljes készlet háztartási szóda előállításához. A SODASTREAM DUO Black elegáns és modern megjelenést, az üveg és műanyag palackokat kombináló forradalmi technológiát, választható szénsavtartalom intenzitást és szabadalmaztatott QuickConnect patroncsere-rendszert kínál. Mosogatógépben mosható egyliteres vizes palack. Nem igényel elektromos hálózatot. További információ
53 990 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2024.5.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 31870754

Leírás

A SODASTREAM DUO Black főbb jellemzői

  • Elegáns, modern háztartási szódakészítő
  • Forradalmi technológia az üveg és a műanyag palack kombinálásával 
  • Választható szénsavtartalom intenzitás – gyenge, közepes és erős 
  • Szabadalmaztatott gyorscsatlakozó rendszer
  • QuickConnect csavarozás nélküli patroncsere
  • Nem igényel elektromos hálózatot
 SODASTREAM DUO Black

SodaStream DUO bájos szódakészítő

A SodaStream DUO készülékkel új dimenziót tapasztalhatsz meg a szénsavas italok készítésében. Az egyedülálló, forradalmi technológia lehetővé teszi az egyliteres műanyag palackok és a elegáns egyliteres üvegkaraffák behelyezését. A fényes fekete szódakészítő a ezüstszínű, dönthető palacktartóval elnyerte a Red Dot-díjat a kiemelkedő formatervezésért. Elegáns megjelenése csodálatos kiegészítője bármely modern konyhának. Mostantól könnyedén és gyorsan készíthetsz friss szódát otthonod kényelmében. Ráadásul ez a készülék nem igényel semmilyen tápellátást, azaz még elektromos áramot sem. 

 SODASTREAM DUO Black

Szóda, ahogy szereted

A buborékos szénsavasítás intenzitását a SodaStream DUO fején az ergonomikus gomb megnyomásainak száma határozza meg. Választhatsz az enyhe, közepesen vagy erősen szénsavas szóda között. De ez nem ér véget a hagyományos szódával. Öntsd a SodaStream ízesítéseket tiszta szódavízbe, hogy szénsavas üdítőitalok széles választékát hozd létre. A Pepsi, a Mirinda és a 7up keresett ízesítései mellett megjelentek a Málna, az Energiaital, a Mojito és az Olasz Spritz finom ízei is. Mindenki választhat közülük. Ha a szénsavas vízhez gyümölcsdarabokat és jeget adsz, finom házi limonádét készíthetsz, amely egészséges kiegészítője az ivási rendszerednek. 

  SODASTREAM DUO Black

A szódavíz lépésről lépésre történő előállítása 

A szóda elkészítése nagyon egyszerű és intuitív a SodaStream DUO által. A mellékelt üvegkaraffába vagy a BPA-mentes műanyag egyliteres palackba a csapvizet a kiemelt vonalig töltsd. Ezután a forgózár feloldása után a fej automatikusan kitolódik. Végül csak helyezd be a kiválasztott palackot a billenő tartóba. Becsukd be, lenyomd le a fejet, zárd le, és máris kezdődik a szénsavasítás. Az szóda pillanatok alatt elkészül. Mindkét palack újra felhasználható. Csak mosd el őket mosogatógépben, és máris folytathatod a szénsavas italok elkészítését, és ismételt fogasztását. 

 SODASTREAM DUO Black

Könnyen cserélhető patron

A SodaStream DUO készülékkel azonnal elkezdheted a saját házi szóda készítését. Nem kell semmit sem vásárolnod, mert a csomagolás teljes. Tartalmazza a készüléket, a BPA-mentes műanyag egyliteres palackot, az üvegkaraffát és a kupakokat mindkét palackhoz. A lényeg a CO2 étkezési gázzal töltött patron, amellyel akár 80 liter szóda is elkészíthető. Ráadásul alacsony áron (a szénsavtartalom intenzitásától függően) literenként .-tól. Az üres palack a szabadalmaztatott QuickConnect rendszer segítségével eltávolítható. A csere több mint 3000 helyszínen zajlik országszerte. Csak a felhasznált gázért kell fizetned.

  SODASTREAM DUO Black

Jellemzők

  • Egyedülállóan elegáns, modern megjelenésű szódakészítő
  • Az üveg és a műanyag palack kombinációjának forradalmi technológiája
  • Választható szénsavtartalom intenzitás – gyenge, közepes és erős
  • Szabadalmaztatott gyorscsatlakozó rendszer
  • QuickConnect csavarozás nélküli gázpatronok
  • Nem igényel elektromos hálózatot

Mellékelt tartozékok

  • DUO szódakészítő
  • Újrafelhasználható, BPA-mentes, mosogatógépben mosható műanyag palack
  • 1 l-es mosogatógépben mosható üvegkaraffa
  • 1 CO2 étkezési gázzal töltött patron, akár 80 l szódavíz elkészítésére alkalmas

Műszaki adatok

Egységek száma a csomagolásban 1
Szín Fekete

Hivatkozások


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.