Szoptatós párna

Szín: többszínű

  • Szín
    többszínű
    ×
Ceba Baby Szoptatós párna Cebuszka PHYSIO Multi, French Buldog

Ceba Baby Szoptatós párna Cebuszka PHYSIO Multi

14 590 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Ceba Baby márka Cebuszka PHYSIO Multi szoptató párnája polisztirol mikrogyöngyökkel van töltve, amelyek masszírozzák a hátat, és gondoskodnak a gerincről, valamint kismamák és gyermekeik kényelmét biztosítják. Segít pihenés közben és megkönnyíti az alvást még nagy pocakkal is. Szoptatáskor enyhíti a hátra nehezedő nyomást és lehetővé teszi, hogy kényelmes helyzetbe kerülj szoptatáskor.

Forgalmazó: MALL
Ingenuity Szoptatós párna Let 's Flip Again™ 0m+
5x

Ingenuity Szoptatós párna Let 's Flip Again™ 0m+

13 090 Ft

Let's Flip Again szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára.

Forgalmazó: MALL
Ingenuity Szoptatós párna játékhíddal Hop Art™ 0m+

Ingenuity Szoptatós párna játékhíddal Hop Art™ 0m+

15 690 Ft
Ingyen szállítás

Hop Art szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy a Relax-Fit dizájnjának köszönhetően tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára. A teli mellből való szoptatás támogatja a baba legegészségesebb táplálkozási szokását. A párna levehető huzatja megkönnyíti a tisztítást, mivel könnyedén mosógépben mosható.

Forgalmazó: MALL
Ingenuity Szoptatós párna Willow sweeps™ 0m+
8x

Ingenuity Szoptatós párna Willow sweeps™ 0m+

11 290 Ft

Willow Sweeps szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára. A teli mellből való szoptatás támogatja a baba legegészségesebb táplálkozási szokását.

Forgalmazó: MALL
Badabulle Multifunkciós párna DOTS
7x

Badabulle Multifunkciós párna

14 290 Ft

Multifunkciós párna alkalmas mind támasz a szoptatásnál, de a csecsemők számára is, vagy fej alá. Használható egész terhesség alatt, az ergonomikus forma sok pozícióban enyhülést nyújt, mind az oldalon fekvésnél, úgy a háton is.

Forgalmazó: MALL