KERÁMIA TÁBLA 5X6,5CM, CERAMIC - változat vagy színválaszték keveréke

KERÁMIA TÁBLA 5X6,5CM, CERAMIC - változat vagy színválaszték keveréke

Száma: 35849354
Közvetlenül partnerünktől
A kerámia tojáspohár nagyon praktikus segítő minden háztartásban a lágytojás tálalásakor, formájának köszönhetően a tojás szépen megtapad a pohárban, és könnyen fogyasztható. További információ
1 040 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.6.25 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.25 - 2024.6.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 35849354

Leírás

A kerámia tojáspohár nagyon praktikus segítő minden háztartásban a lágytojás tálalásakor, formájának köszönhetően a tojás szépen megtapad a pohárban, és könnyen fogyasztható. Könnyen mosható, átmérője 5 cm, mérete 5 × 6,5 cm.

A termék színére vagy változatára nem vállalunk garanciát. Ha egy adott szín vagy változat érdekli, kérjük, írja meg a rendelési megjegyzésben, igyekszünk alkalmazkodni. Kérjük, azt is jelezze, hogy töröljük-e a terméket a megrendeléséből, ha az adott szín vagy változat nem áll rendelkezésre. Ellenkező esetben a termékfotónak nem feltétlenül megfelelő változatot fogunk szállítani.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.