TP-LINK Tapo p100 (Tapo p100)

TP-LINK Tapo p100 (Tapo p100)

Száma: 3022073
Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat. A TP-Link Tapo p100 (Tapo p100) távolról be- és kikapcsolható a Tapo alkalmazás vagy az időzítő által. Lehetővé teszi az automatikus eszközkezelési tervet előbeállítását. Kompakt méreteket kínál és rendkívül könnyen használható. Alkalmazás vagy hang segítségével vezérelhető (Alexa, Google Assistant). További információ
Forgalmazó: MALL
6 090 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.1.25 prémium szállítással várhatóan
 
2022.1.26 - 2022.1.28 standard szállítással várhatóan

Száma: 3022073

Leírás

A TP-Link Tapo p100 (Tapo p100) főbb jellemzői

  • Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat időzítővel
  • Hangvezérlés (Alexa, Google Assistant)
  • Automatikus eszközkezelés terv beállításának lehetősége
  • Intuitív Tapo alkalmazás
Vocolinc Smart Adapter PM5 okos csatlakozó aljzat, Wi-Fi, áramfogyasztás mérő, időzítő, időzíthető áramkapcsoló

Távolról vezérelhető

Bekapcsolva felejtettél valamit a P100 okos aljzatban a másik szobában. és megszeretnéd ezt változtatni? Vagy már nem tartózkodsz otthon, és kétségeid vannak afelől, hogy bármelyik eszközt kihúztad-e az aljzatból? Abban az esetben használd a Tapo alkalmazást. Segítségével megbízhatóan leválaszthatod az eszközt az áramforrásról. 

Vocolinc Smart adapter PM5 okos Wi-Fi csatlakozó aljzat, be- és kikapcsolás távolról, alkalmazással vezérelhető, hanggal, Alexa, Google Assistant, időzítő

Állítson be egy tervet

Minden reggel hatkor mész a fürdőszobába? Rendszeresen bekapcsolod a légtisztítót? Engedd, hogy a P100 megtegye helyetted. Csak állíts össze egy tervet, és kész! A P100 saját kompakt kialakítással rendelkezik, ennek köszönhetően nem akadályozza a mellette lévő aljzatokat. Kiemelkedik könnyű beállítása és egyszerű használata által. 


Vocolinc Smart Adapter PM5 okos Wi-Fi csatlakozó aljzat, áramfogyasztás mérő

Műszaki adatok

Maximális teljesítmény 2,3 KW
Maximális áram 10 A
Bluetooth Igen
Wi-Fi Igen
Méret 52 × 71 × 40 mm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.