Levenhuk Atom 20x50

Levenhuk Atom 20x50

Száma: 977117
2 év garancia
Megbízható távcső kristálytiszta képpel, 20-szoros zoommal és robusztus gumis testtel. BK-7 üvegoptika fényvisszaverő felülettel. További információ
33 990 Kč
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 977117

Leírás

A természet szépsége a részletekben rejlik. Biztos lehetsz benne, hogy a Levenhuk Atom 20×50 távcsővel egy sem megy veszendőbe! Lenyűgöző 20× nagyítás és a nagy rekesznyílású lencsék lehetővé teszik, hogy megfigyelj tőled nagyon távol lévő tárgyakat. Ez a távcső csillagászati megfigyelésekre is alkalmas. Az ergonomikus gumis felület biztonságos és kényelmes fogást biztosít. A Levenhuk Atom 20×50 binokuláris távcső a lábaid elé helyezi a világot!

A Levenhuk Atom 20×50 binokuláris távcső hagyományos Porro típusú szerkezettel rendelkezik. Az optika BK-7 boroszilikát üvegből készült, tükröződésmentes bevonattal az összes optikai felületen, amely lehetővé teszi a megfigyelő számára, hogy kiváló minőségű képeket élvezhessen. A Levehuk Atom 20×50 egyértelmű és élethű képet produkál, pontos színvisszaadással.

A modell egyik kevésbé feltűnő tulajdonsága a praktikus kialakítása: a tubusok közötti távolság 56–72 mm tartományban beállítható, a jobb oldali szemlencsét pedig dioptria beállító gyűrűvel látták el. A puha gumi szemkagyló maximális kényelmet biztosít használat közben. A gumi védőburkolat tompítja az ütéseket és véd a nedvesség, a szennyeződések és a por eszközbe való bekerülésétől. Binokuláris távcső Levenhuk Atom 20×50 állványhoz rögzíthető.

Levenhuk Atom 20x50

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Atom 20×50 Binokuláris távcső
  • Lencse és objektív sapka
  • Akasztópánt
  • Tisztítókendő
  • Tok
  • Használati útmutató és garanciajegy
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.