Levenhuk 3ST

Levenhuk 3ST

Száma: 957512
2 év garancia
Megbízható sztereomikroszkóp 45 fokos dőlésszögű binokuláris fejjel, ami pontos képet és a kényelmes megtekintést biztosít. Ideális biológusok, geológusok, ékszerészek és más szakemberek számára. A mikroszkóp által megtekintett tárgy háromdimenziós képe lehetővé teszi a tárgy legkisebb részletességű tanulmányozását. További információ
70 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.5.02 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 957512

Leírás

Levenhuk 3ST Mikroszkóp

Megbízható sztereomikroszkóp 45 fokos dőlésszögű binokuláris fejjel. A döntött kialakításnak köszönhetően a minták akár hosszabb ideig is izomfáradtság nélkül vizsgálhatók, a kétszemlencsés konstrukció pedig az egyszemlencsés fejrésszel rendelkező mikroszkópokhoz képest enyhíti a szem terhelését. A magas minőségi színvonalú, speciális bevonattal ellátott üvegből készült optikai elemek éles és színhű képeket alkotnak a megfigyelt objektumokról.

A Levenhuk 3ST a Levenhuk sztereomikroszkóp-termékcsalád standard modellje. Ennek a termékcsaládnak a tagjai tökéletesek szakemberek által végzendő professzionális kutatásokhoz, hanem a biológusok, geológusok, ékszerészek és más szakemberek számára A mikroszkóp által a megfigyelt objektumról alkotott háromdimenziós kép segítségével részletesen megvizsgálhatod az objektumot, valamint páratlan pontossággal meghatározhatod annak külső méreteit.

A viszonylag nagy 57 mm-es munkatávolságnak köszönhetően ez a kétszemlencsés mikroszkóp a lapos minták és a nagyobb méretű objektumok vizsgálatában egyaránt hatékony segítséget nyújthat.

A beépített felső és alsó világítási forrásnak köszönhetően a mikroszkópot sötétben is hatékonyan használhatod. A halogén lámpák nagyon gazdaságosak, és jelentős ideig jó szolgálatot tehetnek a mikroszkóp részeként. A megfigyelések további megkönnyítése érdekében a tárgyasztal lemeze elforgatható úgy, hogy annak a fekete vagy a fehér része nézzen felfelé. A tárgyasztal csíptetői pedig hasznos segítséget nyújthatnak a minták rögzítéséhez.

A Levenhuk 3ST mikroszkóp széles látószögű, Wf10× nagyítási fokú szemlencsékkel, valamint 2×, illetőleg 4× nagyítási fokú, forgó objektívlencsékkel rendelkezik.

A csomagolás tartalma:

  • Levenhuk sztereomikroszkóp
  • Binokuláris fej
  • Okulár WF10× – 2 db
  • Objektív 2×/4×
  • Tartalék halogén lámpa: 12V/10W
  • Matt üveg tárgyasztal
  • Kétoldalas fekete és fehér tárgyasztallemez
  • Gumi szemkagylók
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.