Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Rosso
35 990 Ft

32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns piros kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Rosso a kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo MINI Classy White kávéfőző-32%
26 490 Ft

17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Classy White kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.


Tchibo Cafissimo Pure White
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos fehér színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo Latte Argento
73 990 Ft

2 év garancia

Kapszulás automata kávéfőző modern szürke színben készít eszpresszót, caffè cremát, presszó kávét és habosított tejet. Egyetlen gombnyomásra elkészíti a Tchibo Cafissimo Latte Argento tökéletes tejhabot. Az ital mennyisége szabadon programozható. A levehető víztartály elegendő kb.hét csésze caffè crema számára.


Tchibo Cafissimo Latté Bianco
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Bianco kapszulás kávéfőző elegáns fehér színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Latté Bianco
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Rosso kapszulás kávéfőző elegáns piros színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Latté Nero
73 990 Ft

2 év garancia

Tchibo Cafissimo Latté Nero kapszulás kávéfőző elegáns fekete színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó.


Tchibo Cafissimo Pure Black
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos fekete színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo Pure Red
33 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos piros színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Bianco
39 990 Ft

2 év garancia

Elegáns fehér kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Bianco kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato Kávéfőző
39 990 Ft

2 év garancia

Elegáns barna kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Nero Kávéfőző
39 990 Ft

Elegáns fekete kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Nero a kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


Tchibo MINI Blazing Mint kávéfőző
30 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Blazing Mint kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.


Tchibo MINI Midnight Black kávéfőző
30 490 Ft

2 év garancia

Kapszulás kávéfőző finom szűrt kávét, caffè crema- t, espressot , de akár teát is készít a peciális három nyomásos rendszernek köszönhetően. A praktikus Tchibo Cafissimo MINI Midnight Black kávéfőző biztosítja az elegendő helyet a csészéknek és bögréknek minden nagyságban a kivehető tartónak és a lehajtható talapzatnak köszönhetően.