Pickwick Earl Grey 100 tasak

Pickwick Earl Grey 100 tasak

Száma: 873160
Pickwick Earl Grey jellegzetes fekete teakeverék, amelybergamot olaj aromávalvan kiegészítve. Ennek köszönhetően van az Earl Grey teának félreérthetetlen illata és gazdag íze. További információ
4 490 Ft
44,90 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.5.31 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 873160

Leírás

Pickwick Earl Grey fekete tea aromával 100 db

logo pickwick
  • Fekete tea bergamott olajaromával (a bergamott mediterrán citrusos gyümölcs).
  • A tea nagyon jóösszpontosításra.
  • Fluoridottartalmaz, amely segíti azÖn fogai egészségétfenntartani.
  • Természetes antioxidánsttartalmaz.
  • Mindegyik tasak individuálisan van csomagolva papír tasakba.
  • A doboz felső oldala van előnyben részesítve és így szolgálhat mint előállított doboz.
  • Teatasakok száma egy csomagolásban:100db.
  • Tea össztömege:200g.

A Pickwick márkáról

A Pickwick tea történelme egész 1753-ba nyúlik vissza, amikor Egbert Douwes kávét,dohányt és legkülönfélébb teakeverékeket kezdett árulni a Holland Jourban. A márka alatt, amit az alapítójáról neveztek el Douwe Egberts-nek, egész 1936-ig árultak teát, amikor is szerezte a jelenlegi Pickwick nevet. Az új név inspirációjaként szolgált az angol író Charles Dickens regénye a „Krónika Pickwick klubjáról”. A Pickwick nemzetközi márka, amely alatt minőségi teákat árulnak az egész világon.

A Pickwick márkának fontos a teák minősége, de az emberek és környezetük, amelyből a teák származnak. Ezért nagyon büszke viselői a UTZ Certified jelölésre, amely a fogyasztóknak garantálja, hogy a teák összhangban és fejlesztve a környezettel és jobb életet és munkakörülményeket biztosítanak azok számára, akik a teát termesztik.

A Pickwick teáknak a termesztése és előállítása során csökkentik a peszticidek használatát és borítást használnak, amelyek környezetkímélőbbek és a hatékony logisztika csökkenti a közlekedésben a CO2-kibocsátás mennyiségét.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.