TCL 85C955

TCL 85C955

Száma: 37415141
QLED Smart TV 4K Ultra HD felbontással (3840×2160), 216 cm (85") képátlóval. HDR/HDR10+/HLG, DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S/S2 tuner, Google TV operációs rendszer, webböngésző, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA megosztás (adatlejátszás csatlakoztatott otthoni hálózatról), HbbTV 2.0, USB lejátszás, hangalapú keresés támogatás (beépített Google Assistant és Amazon Alexával kompatibilitás). Alkalmazások és szolgáltatások: Netflix, YouTube, HBO Max, Voyo, O2 TV, T-Mobile TV, Disney+, Apple TV, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Skylink Live TV, Better TV, Kuki, Google Play és még sok más (előfizetés nélkül). Airplay 2 és a HomeKit támogatás. Interfész: 4× HDMI 2.1 (eARC), 1× USB, 1× LAN (Ethernet), digitális optikai hangkimenet, fejhallgató kimenet, Cl+ foglalat. További információ
1 397 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 2 db

2024.5.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 37415141

Leírás

TCL

TCL Premium QD-Mini LED – Egy képi gyöngyszem

A TCL Premium QD-Mini LED teljesen lenyűgöző képminőséget biztosít. A mini LED a háttérvilágítás legkifinomultabb formája, amely nagy fényerőt képes kifejteni a legfinomabb részletek megjelenítéséhez, és pontosan szabályozni azt a képernyőn. Más technológiákkal, például a Quantum Dot és a VA panel technológiával együtt kiváló kontrasztot, mély feketéket és élénk, természetes színeket biztosít a nagy fényerő mellett.
TCL

QLED – Quantum Dot technológia a csodálatos színekért

A Quantum Dot technológiának köszönhetően a TCL C95 termékcsalád több mint 1 milliárd színt és árnyalatot képes megjeleníteni, lefedve a modern tartalmakban használt DCI-P3 színspektrum 98%-át. Merülj el a lenyűgözően részletes, élénk színekben, részletekben és mélységben teli képekben.
TCL

Pontos fényerőszabályozás nagyszámú háttérvilágítási zónával

A TCL C95 sorozat több mint 5000 háttérvilágítási zónával rendelkezik a fényerő pontos szabályozásához. Élvezd a nagy kontrasztot és a részletességet. A nagy fényerő példátlan részletgazdagságot biztosít, miközben a feketék mélyek maradnak. A 85" és 98" méretek azonos számú zónával rendelkeznek – 5184.*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként változhatnak.
TCL

Kiváló HDR élmény akár 5000 nits fényerővel

Csodálatos kontraszt, fényerő és részletesség. Az akár 5000 nites fényerővel és több mint 5000 háttérvilágítási zónával a C95 termékcsalád képes igazán hihetetlen HDR-effektust varázsolni, míg a nagy fényerő és a tükröződésmentes képernyőfelület kombinációja napközben is maximális kényelmet biztosít, még világos helyiségekben is. Élvezd a lenyűgöző részletgazdagságot világos és sötét jelenetekben egyaránt.*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként változhatnak.
TCL

A 144Hz Motion Clarity PRO biztosítja a mozgás maximális élességét és simaságát

A C95 termékcsalád 144 Hz-es frissítési frekvenciát biztosít, így a játékok, sportok és filmek leggyorsabb jelenetei is mindig maximális élességgel és simasággal jelennek meg.
TCL

HDR MULTIFORMAT – összes HDR formátum támogatás

Élvezd a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül. Számos HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. Ez a TCL TV mindet támogatja! A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az Ultra HD Blu-Ray adathordozókon használják. A C95 sorozat emellett kiegészül a Dolby Vision IQ-val, amely a nagyszerű Dolby Vision képet automatikus képoptimalizálással egészíti ki a tartalom alapján és a környezeti fényérzékelő segítségével. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.
TCL

Game Master Pro 2.0 – Játssz úgy, mint egy profi

A Game Master Pro 2.0 játékfunkciócsomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nem csak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. HDMI 2.1 és 144 Hz VRR támogatás, 1120Hz VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es Game Accelerator funkció és az ALLM a játékélmény érdekében. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán és rángatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia pedig éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb játékfunkciók automatikusan beálljanak, amikor a legmodernebb játékkonzolt vagy HDMI 2.1 támogatással rendelkező nagy teljesítményű PC-t csatlakoztatod a TV-hez.
TCL

240Hz Game Accelerator – 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékhoz

A legújabb 240Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiával a képernyő valódi 240Hz* frissítési frekvenciát képes elérni, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést és a legsimább, legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.

*a 240 Hz-es képfrissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és technológiák teszik lehetővé.
TCL

HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással

Nem csak, hogy le leszel nyűgözve. Azonnal a játékban érezheted magad! A HDMI 2.1* használatával 4K felbontásban, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességgel történő játék zökkenőmentes, késleltetésmentes élményt nyújt.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.
*Támogatja az Enhanced Audio Return Channel (eARC), Audio Return Channel (ARC), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), 4K@144Hz és Variable Refresh Rate (VRR) a HDMI 2.1 specifikációnak megfelelően.
*A 4K@144Hz-hez HDMI 2.1-es HDMI-vel rendelkező PC szükséges.
TCL

Dolby Vision · Atmos – a legmodernebb kép- és hangtechnológia

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiával és a legmodernebb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiával úgy érezheted magad, mintha moziban lennél. Élvezd a nagyszerű filmeket, tévésorozatokat és játékélményeket.*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.
TCL

Google TV

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból. A már megnézett és az általad megtekintett tartalmak alapján tett javaslatok segítségével könnyedén találhatsz további kedvenc tartalmakat.
TCL

Hands-Free Google Assistant

A Google TV kéz nélküli hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállnál a karosszékedből, kiválaszthatod a tartalmakat, elindíthatod az alkalmazásokat, bekapcsolhatod a tévét, átkapcsolhatod a bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok minden mást. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.

*A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával engedélyezheted vagy tilthatod.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem érhetők el minden országban. Az elérhetőségtől függ.
TCL

Google Meet

A Google Meet segítségével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz csoportos híváshoz videochat vagy hanghívás céljából. Jegyzetek, hang- vagy videojegyzetek stb. küldése. Kompatibilis USB-kamera szükséges, amely külön kapható.
TCL

Works with Alexa

Az Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabbá válik. Kérd meg az Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, nézze meg az időjárást, állítsa be a TV hangerőt, váltson csatornát, irányítsa az okos háztartásodat és még sok minden mást.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékekkel vezéreld a tévét.
TCL

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben 

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL C95 sorozat minden HDR formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatja le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.
TCL

Keret nélküli fém kivitel

Ez az elegáns kialakítás bármilyen belső térbe illik, és jobban kiemeli magát a képernyőt. A C95 sorozat termékei a tartóval együtt a falhoz nagyon közel helyezhetők el, így szinte a falhoz érnek, és elegánsan néznek ki. Nincsenek többé ronda kábelek! A C95 sorozat elegáns megoldást kínál a kábelezéshez, ahol a kábeleket az állvány lábain keresztül húzhatók át. Helyezd a tévét a falra vagy az állványra. Az állvány két magassági pozíciót kínál, így például a magasabb pozíciót használva könnyedén elhelyezhetsz egy soundbar-t vagy lejátszót a tévé alá. Az állvány magassága a felhasználó igényei szerint állítható be – 2 pozíció.
TCL

Apple AirPlay 2 és HomeKit támogatás

Ossz meg tartalmakat, irányítsd a készüléket és szórakozz. Könnyedén csatlakoztatható az Apple-eszközökhöz, így a tévé az okos háztartás részévé válhat, és élvezheted a tartalomnézést az Apple TV alkalmazásból.
TCL

Multisound – a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszásának képessége 

A Multisound funkció lehetővé teszi a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszását, valamint az egyes hangerő független szabályozását. Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

Műszaki leírás

Képernyő/kijelző

  • Képátló: 216 cm (85 ")
  • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Háttérvilágítás típusa: MiniLED
  • Panelfrekvencia: 100 Hz
  • PPI index 5000
  • HDR 1000 nit (Dolby Vision, HDR10/10+, HLG) nagy dinamikatartomány, keret nélküli fém kivitel.

TV tuner

  • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265)/HEVC)
  • Digitális vezetékes DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2
  • Skylink FastScan automatikus hangolás

Multimédiás és érdekes funkciók

  • Google TV operációs rendszer
  • Beépített Wi-Fi
  • Bluetooth
  • LAN (Ethernet)
  • Webböngésző
  • HbbTV 2.0 hibrid műsorközvetítés
  • DLNA otthoni hálózati lejátszás
  • Beépített Chromecast, AirPlay 2 és Miracast
  • Videohívás Google Meet segítségével
  • Alkalmazások: Netflix, YouTube, HBO Max, Voyo, O2 TV, T-Mobile TV, Disney+, Apple TV, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Skylink Live TV, Better TV, Kuki, Google Play (előfizetés nélkül)
  • Hangalapú keresés
  • Beépített Google Assistant / Amazon Alexa támogatás
  • USB lejátszás (fénykép, videó, hang)

Gamer TV

  • Game Master 2.0 játék mód
  • Automatikus alacsony késleltetésű játékmód (ALLM)
  • VRR és FreeSync technológia támogatás
  • 4K-ban játszik 144 Hz-es frissítési frekvencián (144Hz Motion PRO Clarity)

Hang

  • Sztereó hangszórók 60W összteljesítménnyel
  • Dolby Atmos prémium térhangzás
  • MULTISOUND

Csatlakozás

  • 4× HDMI 2.1 (eARC, CEC, VRR, ALLM, 4K@144Hz)
  • 1× USB
  • 1× Ethernet LAN
  • Digitális optikai hangkimenet
  • Fejhallgató kimenet
  • CI+ foglalat

Csomagolás tartalma

  • Kézikönyv
  • Tápkábel
  • Okos vezérlő elemekkel együtt

Méretek és súly (szé × ma × mé)

  • Állvány nélkül: 188,7 × 107,5 × 3,4 cm (45,3 kg)
  • Alappal: 188,7 × 112,2 × 41,8 (47,5 kg)
  • Csomagolás: 206 × 126,7 × 19,1 cm (64 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.