Weleda Skin Food Light, 75 ml

Weleda Skin Food Light, 75 ml

Száma: 1321380
Újdonság
Frissítő krém 75 ml-es kiszerelésben, könnyű textúrával illetve azonnali hidratálást biztosít a bőrnek. A krémek könnyebb formáinak rajongói számára a Skin Food Light az ideális választás. A gyengéd krém napraforgóolajjal és körömvirág, kamilla és háromágúfű kivonatokkal gazdag táplálást és azonnali hidratálást biztosít a száraz bőrnek. További információ
4 190 Ft
Forgalmazó: MALL
2 980 Ft -tól

Raktáron Utolsó db

2024.5.02 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1321380

Leírás

Ez a hagyományos Skin Food könnyített változata. Könnyedebb textúrájának köszönhetően a krém gyorsan felszívódik, regenerálja a bőrt, puhává és simává teszi azt. Bőrtűrés és hatás dermatológiailag tesztelve. Tanúsított natúrkozmetikumok. A NATRUE tanúsítvány birtokosa – a tisztán természetes kozmetikumok és BIO kozmetikumok legmagasabb minőségének garanciája. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat vagy kőolajból előállított ásványolaj alapú anyagokat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.